Betsari

Vakiovihjeet

Futisvakio 5
Sulkeutuu 21.8. klo 21.43

1. Fulham – Millwall 66 18 16
2. Cardiff C – Huddersfield 49 31 20
3. Charlton – Nottingham 42 33 24
4. QPR – Swansea 34 31 35
5. Leeds U – Brentford 74 18 9
6. Preston – Stoke 57 25 18
7. West Bromwich – Reading FC 78 13 9
8. BSC Young Boys – Crvena Zvezda 51 34 15
9. Dinamo Zagreb – Rosenborg 62 23 15
10. Olympiakos – FK Krasnodar 43 30 27
11. New York CFC – Columbus 75 15 9
12. D.C. United – New York RB 28 30 42
Vaihto klo 05.50
4 928 €

RIVIMME:

FUTISVAKIO 5

Peliaikaa 21.8. klo 21.43 asti

1. Fulham – Millwall
1 - -
2. Cardiff C – Huddersfield
1 x 2
3. Charlton – Nottingham
1 x 2
4. QPR – Swansea
- X -
5. Leeds U – Brentford
- X -
6. Preston – Stoke
1 - -
7. West Bromwich – Reading FC
1 - -
8. BSC Young Boys – Crvena Zvezda
1 - -
9. Dinamo Zagreb – Rosenborg
1 - -
10. Olympiakos – FK Krasnodar
1 - -
11. New York CFC – Columbus
1 x 2
12. D.C. United – New York RB
1 X 2

Systeemissä 81 riviä = 8.10e

Harava -1 = 0.90€

Auttaako tämä rivin laadinnassa?

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=hokej&lang=fi

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

Vakio 1

Vakio 1

Veikkauksen Vakiovihjeet;

Suora lainaus www.veikkaus.fi sivustolta!

1 Manchester C – Tottenham 1
Man City aloitti kauden näyttävällä 5-0-vierasvoitolla West Hamista, tosin parin maalin ero olisi ollut tapahtumia kuvaavampi lopputulema. Sane ja Mendy ovat kokoonpanosta sivussa. Tottenham puolestaan väänsi vähän vaikeamman kautta lopulta ansaitun voiton Aston Villasta. Foyth ja Son jatkavat pelikiellossa, avauksesta Alli ja Sessegnon ovat loukkaantuneina. Pikkumiinus. Runsasmaaliseksi ennakoidussa ottelussa kotijoukkue kontrolloi ja osoittaa tasonsa. Sky Blues nousee materiaali- ja kotiedun myötä noin kolme kertaa viidestä voittavan suosikin asemaan. Vaikka Citizens onkin pari pinnaa ylimerkattu, otetaan usein osuva kotisuosikki varmaksi.

2 Southampton – Liverpool X2
Southampton kärsi Vestergaardin virheiden myötä epäonnisen 0-3-vierastappion Burnleylle, vaikka peli oli maaliodottaman valossa täysin tasainen. Liverpool oli puolestaan tappavan tehokas, kun Norwich kaatui kotona 4-1. XG näytti joukkueiden välille vain noin puolentoista maalin eron. Ykkösvahti Alisson on sairastuvalla. Pool työntää isännät omaa kolmannesta kohti ja hallitsee tapahtumia. Saintsin alakerta on varmasti kovilla prässin alla. Myös Liverpool on noin 60 prosentin suosikki eli kannatus on menossa kymmenisen pinnaa yli. Lähdetäänpä hakemaan vierasvoiton rinnalle pikkuyllätystä ristin muodossa.

3 Norwich – Newcastle 1
Norwich pelasi ennakkoluulottomasti omaan pelitapaansa nojaten Liverpoolin vieraana ja otti lopulta 1-4 tauluun. Tuloksesta huolimatta esitys jätti Kanarialinnuista positiivisen vireen. Toppareista Zimmermann sekä Klose ovat lasaretissa. Newcastle oli pelillisesti Arsnealia heikompi ja hävisi kotona 0-1, mutta ei esitys ollenkaan toivoton ollut – tosin hyökkäyssuuntaan ei juuri uhkaa luotu. Laituri Yedlin sekä toppari Lejeune ovat loukkaantuneina, Shelveyn pelaaminen on epävarmaa. Joukkueiden välille on vaikea löytää sen kummempaa tasoeroa, niinpä Norwich kipuaa noin 45 prosentin suosikiksi. Isännät ovat kohdilleen rastittuja, kotivoitto kelpaa piikiksi.

4 Everton – Watford X2
Everton jäi kiikareihin Palacen vieraana, mutta oli ottelussa parempi osapuoli. Keskikentän pohjat Delph sekä Gomes ovat lasaretissa ja Schneiderlin pelikiellossa. Watford otti kotona komeasti tauluun Brightonilta 0-3, mutta numeroissa on rajusti ilmaa. Kentällä tasoero oli olematon. Welbeck on kärjestä sivussa. Keskikentän poissaolot syövät isäntien iskukykyä, mutta toki Toffees on joukkueista laadukkaampi. Everton voittaa vähän useammin kuin kerran kahdesta. Hornetsin avausotteluun on ylireagoitu voimakkaasti, niinpä Toffees on noin 15 prosenttiyksikköä ylimerkattu. Lähdetään hakemaan rohkeaa ohipeliä, joka palkitsee hienosti osuessaan, X2.

5 Aston Villa – Bournemouth X2
Villa avasi terävästi Tottenhamin vieraana, mutta menetti johtonsa ja hävisi lopulta ansaitusti 1-3. Bournemouth pelasi reilun 1-1-tasurin Sheffield Unitedin kanssa, mutta Blades loi inasen enemmän maaliodottamaa. Avauksesta tärkeä Lewis Cook ja laituri Brooks sekä paikkaaja Stanislas ovat sivussa muutaman rotaatiomiehen ohella. Näistä pieni miinus. Villa haluaa pelata aktiivisesti ja Cherries keskittyneekin suosiolla kontrapeliinsä. Villan suosikkiasema kantaa kotiedun vauhdittamana 40 prosenttiin. Peliväki on kuitenkin takonut kotijoukkueen kannatuksen selvästi päälle 50 pinnan. Järkipelaajalle jää vain yksi vaihtoehto: ohittaa isännät.

6 Brighton – West Ham 12
Brighton suorastaan murskasi Watfordin vieraissa 3-0, mutta tapahtumien valossa ottelu oli todella tasainen. West Ham otti Man Cityltä 0-5 nuhaan, mutta numeroihin jäi kiistatta myös ilmaa. Keskikentän pohja Noble on vieraiden avauksesta sivussa, tärkeän Felipe Andersonin sekä Wilsheren pelaaminen on epävarmaa. Brightonin peleistä voi odottaa aiempaa hieman runsasmaalisempia, eikä Lokit arkaile ottaa peliä kontrolliin kotonaan. Myös Brightonin voitolle kellotetaan noin 40 pinnan todennäköisyys. Ykkönen on kymmenisen pinnaa ylimerkattu, mutta potentiaalisen Albionin ohitus ei inspiroi. Lisätään kakkonen kaveriksi, porukoissa voi harkita tukkoa.

7 Nottingham – Birmingham 1
Nottingham venyi Leedsin vieraana 1-1-tasuriin, mutta oli tapahtumien valossa melko selvästikin vastaanottava osapuoli. Kauden avausvoitto odotuttaa vielä itseään. Avauksesta luovan Carvalhon sekä toppari Benalouanen pelaaminen on epävarmaa. Birmingham pelasi kotona 1-1 Bristol Cityn kanssa – tulos kuvaa tapahtumia varsin hyvin. Brum on avannut kauden tappioitta. Avauksesta keskikentän Kieftenbeld on sivussa. Forest on joukkueista hieman laadukkaampi ja nyt vastassa on joukkue, jota vastaan voittotili pitäisi pystyä korkkaamaan. Isännät vievät peliä, Birmingham puolustaa tiiviisti. Nottingham voittaa lähes kerran kahdesta. Pelipinnat ovat jiirissä, niinpä Forestista saadaan nostettua tolppa.

8 Brentford – Hull 1
Brentford otti osin onnekkaan kauden avausvoiton Boron vieraana 0-1-lukemin – pistejako ei tosiaan olisi ollut huutava vääryys. Beesiä odotetaan kuitenkin nousukarsintasijojen kamppailuun. Hull voitti kotona Readingin 2-1, mutta peli oli maaliodottaman valossa varsin tasainen. Avauksesta laituri Benrahma on sairastuvalla. Hyökkäävä ja aktiivinen kotijoukkue ottaa pelin virtauksen kontrolliinsa, Hull on puolestaan varsin defensiivinen, mutta alakerta joutuu todella koville. Brentford ansaitsee laadukkaampana lähes 60 pinnan suosikkiaseman. Beesin kannatus on kohdillaan, niinpä kotivarmaa päästään jännäämään myös tässä kohteessa.

9 Barnsley – Charlton 1
Barnsley haastoi Sheffield Wedsin vieraissa tasaväkiseen vääntöön, mutta hävisi lopulta 0-2. Laituri Brown sekä keskikentän Mowatt ovat lasaretissa. Charlton niittasi Stoken kotona kumoon peräti 3-1, mutta oli eittämättä onnekas: xG:n valossa Stoke oli jopa parempi. Addicks on ylipäätään ylisuorittanut kauden kummankin ottelunsa, eikä ole missään nimessä niin vahva kuin sarjasijoitus antaa ymmärtää. Melko tasaväkisten joukkueiden kohdatessa kotijoukkueen kuuluu olla vähän alle kerran kahdesta voittava suosikki. Vakiokansa on astumassa pahasti kuntopuntarin miinaan, sillä kohde on pelattu lähes tasapääksi. Rajusti liian pienelle kannatukselle jäänyt Barnsley on lapun parhaimmistoa.

10 Blackburn – Middlesbrough 12
Blackburn hävisi suht ansaitusti Fulhamille 0-2, joten tilillä on kaksi tappiota. Roversia kuitenkin odotettiin sarjan paremmalle puoliskolle, joten eipä tuomita joukkuetta ihan vielä. Avauksen toppari Lenihan on loukkaantuneena. Boro hävisi kotona epäonnisesti Brentfordille 0-1, tasuri olisi kuvannut tapahtumia paljon paremmin. Voittotili on vielä avaamatta, eikä Boro ole vakuuttanut pelillisesti Woodgaten alaisuudessa. Avauksen toppari Fry on lasaretissa. Rovers voittaa vähän yli kaksi kertaa viidestä, joten isännät ovat jääneet hieman liian pienelle pelille. Varmavalinta olisi rohkea, eivätkä rahkeet siihen ihan riitä. Tasuri on kerännyt liikaa peliä, niinpä vaihtomerkki piirtyy kakkoselle.

11 Wigan – Leeds 2
Wigan otti Prestonin vieraana tylysti selkään 0-3, mutta tulokseen jäi maali, jopa kaksi ilmaa. Laticsin peleissä verkko on heilunut taajaan, joten eiköhän nyt painoteta alakerran tiiviyttä. Avauksen kärki Garner sekä laituri Pilkington ovat sairastuvalla. Kapteeni Morsyn pelaaminen on epävarmaa. Leeds oli pelillisesti selvästi Nottinghamia parempi, mutta joutui tyytymään 1-1-kotitasuriin. Laitapakki Ayling on avauksesta sivussa. Isänniltä on odotettavissa varsin matala puolustusblokki, jolloin LUFC saa hallita selvästi. Leeds on sen verran parempi materiaaliltaan, että sen kuuluu olla noin 50 prosentin suosikki. Käytännössä oikein pelattu kakkonen kelpaa varmakavalkadiin.

12 Millwall – Sheffield W 1X
Millwaal venyi 1-1-pistejakoon WBA:n vieraana ja oli pelillisesti jopa hieman parempi. Kausi on alkanut tappioitta. Sheffield Weds voitti Barnsleyn kotona 2-0, mutta tapahtumien valossa pistejakokaan ei olisi ollut huutava vääryys. Keskiviikko on sarjakärjessä, mutta on perustasoltaan lähempänä keskikastia. Topparioptio Bates on sairastuvalla. Kotivahva Millwall on marginaalinen suosikki, eikä ole fyysisenä ja taistelevana joukkueena ollenkaan mukava vastus kohdata. Vakiokansa on tässäkin kohtaa reagoinut ensimäisiin tuloksiin turhan paljon ja naputellut vieraista suosikin. Ykkösristi on erinomainen ja alipelattu merkkikombinaatio.

13 Stoke – Derby 1
Stoken aloitus kauteen on ollut kaikkea muuta kuin odotettu. Viimeksi Charltonilta tuli vieraissa tauluun 1-3, mutta tämä oli jo toinen peli, jossa Potters oli pelillisesti parempi osapuoli. Kapteeni Shawcross on loukkaantuneena. Derby vaikerteli viimeistelyn kanssa 0-0-kotitasapelissä Swansean kanssa. Maalipaikkoja luotiin aivan riittävästi voittoon asti, mutta tehot olivat kateissa. Laitapakeista Bogle sekä Wisdom miehittävät lasarettia muutaman rotaatiomiehen ohella. Materiaaliltaan laadukas Stoke on kotonaan aktiivinen ja voittaa lähes kerran kahdesta. Näin ollen Potters on jäämässä selkeästi liian pienelle kannatukselle. Käsillä on oiva varmaidea.

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

VALMISTADU TÄYSIN UUDENLAISEEN ELÄMYKSEEN !

Se ei ole salaisuus! Takaamme että elämyksesi ”ei ole tästä maailmasta” joka kerta kun pelaat! Karambalta saat sen kaiken: ISOJA bonuksia, ILMAISIA kylkiäisiä ja KUUMIMMAN valikoiman kasino- ja livekasinopelejä sekä MEGAvoittoiset kolikkopelit, kuten ikiaikainen suosikki Starburst™!

Näin pääset alkuun:
1. Liity Karamba.com
2. Klikkaa tallettaaksesi
3. Lunasta tarjouksesi joka ”ei ole tästä maailmasta”: 20 ilmaiskierrosta rekisteröitymisen yhteydessä + 100% jopa 200 € +100 KIERROSTA

PELAA NYT:

Karamba-potit online

Vedenpitävät takit ja housut

Testaamme mainoksia!

Systeemissä 81 riviä = 8.10e

Harava -1 = 0.90€