Betsari

Vakiovihjeet

Vakio 1

Sulkeutuu 25.5. klo 16.58

1. HIFK – FC Inter 22 22 56
2. RoPS – SJK 36 33 32
3. FF Jaro – FC Haka 33 28 39
4. AC Oulu – TPS 51 28 21
5. MuSa – MYPA 73 15 12
6. AC Kajaani – KTP 36 27 36
7. JIPPO – MP 23 24 53
8. FC Viikingit – Reipas 47 24 29
9. MiPK – JäPS 57 23 20
10. VJSPEPO 41 29 31
11. FC Espoo – Honka Akatemia 60 23 17
12. Ilves 2 – EPS 74 15 12
13. KuFu 98 – VIFK 72 15 13
Vaihto aamulla
180 531 €

Rivimme:

VAKIO 1

Peliaikaa 25.5. klo 16.58 asti

1. HIFK – FC Inter
- X 2
2. RoPS – SJK
1 X -
3. FF Jaro – FC Haka
- x -
4. AC Oulu – TPS
- x 2
5. MuSa – MYPA
1 - -
6. AC Kajaani – KTP
1 X -
7. JIPPO – MP
- - 2
8. FC Viikingit – Reipas
1 - -
9. MiPK – JäPS
- - 2
10. VJSPEPO
- x -
11. FC Espoo – Honka Akatemia
1 - -
12. Ilves 2 – EPS
1 x 2
13. KuFu 98 – VIFK
1 - -

Systeemissä 48 riviä = 12€

Auttaako tämä rivin laadinnassa?

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=hokej&lang=fi

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

Vakion vihjeet a´la veikkaus.fi

1 HIFK – FC Inter 2
HIFK on kolmen pelin tasapeliputkessa. Röda on esiintynyt kotona vahvasti, eikä pelkästään peruuttele – toki puolustuspelin ehdoilla edetään. Neljän ottelun voittoputkessa oleva Inter johtaa sarjaa, peli-ilme on ollut hyvin positiivinen. Pallollisena aiempaa aktiivisempi joukkue luo maalipaikkoja. Balbi, Ademi ja Paananen jatkanevat sivussa. Luvassa on hyvätempoinen ja viihdyttävä ottelu, jossa Inter ansaitsee hyvän vireensä sekä materiaaliedun vuoksi noin kerran kahdesta voittavan suosikkiaseman, vieraskentästä huolimatta. Kohdilleen rastittu vierasvoitto nostetaan varmaksi asti.

2 RoPS – SJK X2
RoPS pelasi pelillisesti tasapainoisen ja hyvän ottelun, kun VPS kaatui reissussa 1-0. Tähän peliin ison muutoksen tuo Toni Koskelan lähtö Klubiin. Pasi Tuutti ottaa valmennusvastuun, mutta suuria pelillisiä muutoksia ei ole luvassa. Tärkeä Llamas sekä Kada ovat epävarmoja osallistujia. SJK hävisi viimeksi kotona Hongalle 1-2 lukemin. Toinen jakso oli heikko. Hyökkäyspäässä on edelleen pieniä haasteita maalipaikkojen luomisen kanssa. Hurme on sivussa, Meron ja Ionsin pelaaminen on epävarmaa. Ottelu nojaa vahvasti vähämaaliseen suuntaan, sillä molemmat lähtevät otteluun puolustus edellä. Tasabuukista startataan eli RoPS on hivenen ylipelattu. Ristillä liikkeelle, kakkonen kylkeen.

3 FF Jaro – FC Haka 1
Jaro on aloittanut kauden tappioitta ja nousi viimeksi kahdesti tappiolta tasoihin vieraissa KTP:tä vastaan. Jeppisläiset kuuluvat kärjen haastajiin. Avauksesta Brunell on pelikiellossa, Emet epävarma osallistuja. Haka on hieman yllättäen sarjajohdossa ilman tappioita. Maaliton vierastasuri AC Oulua vastaan kertoo alakerran tiiviydestä, lisäksi koskiset ovat iskeneet jo kahdesti kuusi rysää. Mansour on pelikieltoisena sivussa, Ahde epävarma. Joukkueiden välillä ei ole merkittävää tasoeroa, Haka on vireeltään parempi. Isäntien suosikkiasema jää hieman päälle 40 pinnan. Vakiokansa on katsastanut sarjataulukon, niinpä Jaron pelipinnat ovat jääneet liian pieniksi. Rohkea ideapiikki.

4 AC Oulu – TPS 1
AC Oulua ennakoitiin viljalti suoraksi nousijaksi, eikä kausi ole hassummin alkanut – omiin ei ole mennyt vielä yhtään palloa. Oululaisittain huojentavaa on, että myös maaliodottamat ovat olleet vahvasti ACO:lle kallellaan. Hyökkäystehoja toki kaivataan lisää. Mäkelä palannee kokoonpanoon. TPS ennakoitiin myös kärkipäähän. Myös turkulaiset etenenvät ilman tappioita. Puolustus on tiivis, mutta hyökkäys kaipaa isäntien tavoin tehoja. Luvassa on tarkkaa puolustusta, maalipaikoilla ei mässäillä, joten vähämaaliseen suuntaan nojataan. ACO vie pisteet käytännössä kerran kahdesta. Ykkönen on jäänyt jopa pari pinnaa liian pienelle kannatukselle, niinpä Oulusta saadaan viekas varma.

5 MuSa – MYPA 12
MuSa on hävinnyt vasta kerran, mitä voidaan pitää lievänä yllätyksenä, sillä porilaisia ennakoitiin putoamiskamppailuun. Toki otteluohjelma ei ole ollut kovin haastava. Oskari Nurminen on sivussa. MYPA on ainakin tällä hetkellä sarjan heikoin nippu. Kasassa on neljä tappiota ja 13 päästettyä maalia, eivätkä otteet ole pelillisesti kummoisia. Haastava kausi on edessä. Porissa nurmi ei vielä ihan priimakunnossa ole, mikä tekee pallo maassa pelaamisesta haastavaa. Fyysinen peli on luvassa, pallo viihtyy ilmassa. Isännät ansaitsevat noin 55 prosentin suosikkiaseman, joten laukallahan ne kotijoukkueen pelipinnat ovat. Kohteeseen kannattaa uhrata vaihtomerkki.

6 AC Kajaani – KTP 2
Kajaanilla on tilillä vasta yksi voitto, ja erityisesti hyökkäyspelaamisen suhteen on ollut vaikeuksia. Perustaso riittää keskikastin alaosastolle. Pessanha on avauksesta loppukauden sivussa. KTP on aloittanut kauden lievästi alisuorittaen, mutta ohjelma on ollut myös haastava. Nyt alla on kaksi tappiotonta peliä, mutta omiin menee ehdottomasti liikaa. Kotkalaisten perustaso on korkeammalla kuin sarjataulukko antaa ymmärtää. Runsasmaalisuus ja hyvätempoinen peli eivät yllättäisi. KTP on vieraspelistä huolimatta marginaalinen suosikki. Jostain syystä isäntien kannatus on livahtanut päälle 40 prosentin, niinpä rastiminen kannattaa aivan ehdottomasti aloittaa Kotkasta.

7 JIPPO – MP X2
JIPPO on pelannut jo kolme ottelua 0-0 tasureiksi. Puolustuspeli on tiivis ja toimii, mutta hyökkäyspäässä kangertelee kovin. Keskikastin joukkueelta Kähkönen, Hallikainen ja Swahne ovat avauksesta sivussa. MP:tä ennakoitiin lohkon voittokamppailuun ja kausi on alkanutkin kolmella voitolla – omiin on mennyt vain yksi pallo. Vieraiden kokonpanotilanne on erinomainen. Materiaaliltaan selvästi kovempi MP on otteluun vähän alle kerran kahdesta voittava suosikki, mutta isäntien alakertaa ei ihan hevillä murreta. Kakkonen on pelattu kohdilleen, mutta vähämaalinen JIPPO kaipaa ristivarmistuksen.

8 FC Viikingit – Reipas 1
Viikingit nappasi helpottavan avausvoiton viimeksi, kun heikko Sudet kaatui reissussa niukasti 2-1. Ei peli vieläkään jiirissä ole, mutta potentiaalia on ylemmäs. Sarjanousija Reipas on yllättänyt monet ja avannut kauden tappioitta. Otteet ovat olleet laadukkaita, mutta sarjataulukosta ei pidä hämmentyä liikaa, sillä tosiasiassa Viikingit on perustasoltaan selvästi vahvempi. Isäntien pitäisi lähteä peliä viemään ja kontrolloida tapahtumia, mutta Reipas on kompakti nippu. Viikinkien suosikkiasema kipuaa silti päälle 50 prosenttiin. Peliväki on luottanut liikaa kauden alun tapahtumiin, niinpä Viikkarit on jäänyt selvästi liian pienelle kannatukselle. Laadukas suosikkivarma.

9 MiPK – JäPS X2
Kissat kärsi tiistaina avaustappion, kun Reipas oli kotonaan ansaitusti parempi 2-1 lukemin, kiitos vahvan toisen jakson. MiPK puolustaa tiiviisti ja on tyypillisesti kotona vahva. Damm on avauksesta sivussa. JäPS parantaa vähitellen. Viimeksi naarattiin avausvoitto, kun VJS kaatui kotona 2-1. Joukkue tulee laidoilta vaarallisesti, mutta pelitempo ei ole vielä normaalilla tasolla. Vieraiden kokoonpanotilanne on parantunut oleellisesti. Tasainen otatus on edessä, JäPS on materiaaliltaan parempi. Otteluun startataan Kissojen karvan päälle 40 pinnan suosikkiasemasta. Ykkösen kannatus on mennyt reippaat 20 prosenttiyksikköä yli, niinpä käsillä on kupongin maistuvimpia ohipelejä, X2.

10 VJSPEPO 2
Nousija VJS kärsi viimeksi kauden avaustappion JäPS:n vieraana, alla on kolme voitotonta ottelua. Vantaalaiset on hyvin organisoitu joukkue, joka pyrkii pelaavuuteen. Pykälä-Aho jatkaa sivussa. PEPO:n alkukausi on ollut odotuksia heikompi, tilillä on vasta yksi voitto. Materiaali riittää jopa kärkikampailuun saakka. Vaikka VJS on sarjataulukossa juuri PEPO:n edellä, ovat lappeenrantalaiset perustasoltaan merkittävästi laadukkaampi kokonaisuus. Siksi otteluun lähdetään PEPO:n suosikkiasemasta, joka on noin 50 prosenttia. Vakiokansa on tekaissut isännistä suosikin, niinpä tarjolla on rajusti alipelattu suosikkivarma. Porukoissa ristivarmistus kuitenkin kyytiin.

11 FC Espoo – Honka Akatemia X2
FC Espoo on aloittanut ilman tappioita. Nuori joukkue on hyvin organisoitu ja puolustaa tiiviisti – omiin on mennyt vasta yksi pallo. Pallollisena pyritään pelaavuuteen. Hongan Akatemia on niin ikään nuori nippu, joka on urakoinut jo viisi peliä. Alla on kaksi perättäistä tappiota, maalinteon kanssa on ollut nihkeää. Paikallispelihenkeä ottelussa on, vaikkei isosta derbystä kyse olekaan, kotiedun merkitys laskee silti normaalista. Kumpikin haluaa pitää palloa, ylipäätään luvassa on tasainen matsi. FCE on vähän päälle kaksi kertaa viidestä voittavanoin 45 prosentin suosikki. Reilut kymmenen prosenttiyksikköä ylimerkattu FC Espoo ohitetaan tylysti.

12 Ilves/2 – EPS 1X
Ilveksen kakkosjoukkue on aloittanut kauden odotettua paremmin ja on ennen kierrosta toisena. Joukkueesta löytyy tulivoimaa. Emoseurasta voi olla myös apuja luvassa. Toinen nousija EPS on hävinnyt kaksi edellistä peliään. Kaikissa peleissä on ollut yhteistä, että espoolaisilta näyttää loppuvan bensa kesken toisella jaksolla. Ilvestä vastaan kilometrejä on varmuudella luvassa, joten pisteille on haastavaa venyä reissussa. Hyvätempoinen ja aaltoileva peli on edessä, maalejakin lienee luvassa. Laadukkaampi ja parempivireinen Ilves voittaa yli kerran kahdesta, joten isäntien kannatus on karannut liian suureksi. Ohitus ei kuitenkaan inspiroi, risti riittää rinnalla.

13 KuFu-98 – VIFK 1
KuFu hävisi viimeksi kärkipelin SJK Akatemialle vieraissa 1-3. Kuopiolaisten kuuluvat SJK:n ja GBK:n ykköshaastajiin, joten materiaali on laadukas. VIFK nousi Kakkoseen kabinetin kautta, eikä perustaso ole kokemuksesta huolimatta kovin kaksinen. Kausi on kuitenkin alkanut kohtuullisesti, mutta maalinteon suhteen on isoja haasteita. Nyt myös kärki Källberg on ilmeisesti sivussa. Isäntien selvässä hallinnassa ja kontrollissa ottelu pitäisi edetä. Tasoero nostaa KuFu:n kotikentällä roimasti yli 60 prosentin suosikeiksi.Vain hitusen liikaa peliä kerännyt kotijoukkue on usein osuvana oiva tolppa.

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

VALMISTADU TÄYSIN UUDENLAISEEN ELÄMYKSEEN !

Se ei ole salaisuus! Takaamme että elämyksesi ”ei ole tästä maailmasta” joka kerta kun pelaat! Karambalta saat sen kaiken: ISOJA bonuksia, ILMAISIA kylkiäisiä ja KUUMIMMAN valikoiman kasino- ja livekasinopelejä sekä MEGAvoittoiset kolikkopelit, kuten ikiaikainen suosikki Starburst™!

Näin pääset alkuun:
1. Liity Karamba.com
2. Klikkaa tallettaaksesi
3. Lunasta tarjouksesi joka ”ei ole tästä maailmasta”: 20 ilmaiskierrosta rekisteröitymisen yhteydessä + 100% jopa 200 € +100 KIERROSTA

PELAA NYT:

Karamba-potit online

Vedenpitävät takit ja housut

Testaamme mainoksia!