Betsari

Vakiovihjeet

Vakio Grand Prix 2
Sulkeutuu 20.10. klo 15.58

1. Manchester U – Liverpool 14 23 62
2. Wigan – Nottingham 21 26 53
3. Sampdoria – Roma 10 15 75
4. Udinese – Torino 29 35 36
5. Cagliari – SPAL 79 13 8
6. Parma – Genoa 65 22 13
7. Milan – Lecce 83 10 7
8. Espanyol – Villarreal 27 26 46
9. Athletic – Valladolid 69 22 9
10. Sevilla – Levante 83 12 5
11. FC Köln – SC Paderborn 66 19 15
12. Hoffenheim – Schalke 04 23 26 50
13. Bordeaux – St-Etienne 63 25 13
14. Monaco – Rennes 60 24 16
15. Marseille – Strasbourg 74 18 8
16. Hammarby – Malmö FF 29 33 39
17. Falkenberg – AIK 5 8 87
18. IFK Norrköping – Kalmar FF 84 10 6
Vaihto aamulla klo 06.20
33 820 €

Auttaako tämä rivin laadinnassa?

Jääkiekko:

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=hokej&lang=fi

Jalkapallo:

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

RIVIMME:

VAKIO GRAND PRIX 2

Peliaikaa 20.10. klo 15.58 asti

1. Manchester U – Liverpool
- - 2
2.Wigan – Nottingham
- - 2
3. Sampdoria – Roma
- - 2
4. Udinese – Torino
1 x 2
5. Cagliari – SPAL
1 - -
6. Parma – Genoa
1 X 2
7. Milan – Lecce
1 - -
8. Espanyol – Villarreal
1 X 2
9. Athletic – Valladolid
- x -
10. Sevilla – Levante
- x -
11. FC Köln – SC Paderborn
1 - -
12. Hoffenheim – Schalke 04
1 x 2
13. Bordeaux – St-Etienne
1 - -
14. Monaco – Rennes
1 - -
15. Marseille – Strasbourg
1 - -
16. Hammarby – Malmö FF
1 - -
17. Falkenberg – AIK
1 X 2
18. IFK Norrköping – Kalmar FF
1 - -

Systeemissä 81 riiä = 8.10e

Haravana -1 = 0.90€

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

Näin www.veikkaus.fi näkee Vakiokierroksen:

Suora lainaus sivustolta!

1 Bournemouth – Norwich 1
Bournemouth on ollut maaliodottamien valossa Norwichia kaksi pistettä parempi eli tilille on valunut pisteitä enemmän kuin otteiden valossa olisi ollut ansaittua. Brooks, Daniels, Gosling ja Stanislas ovat isänniltä edelleen sivussa, Mepham on epävarma osallistuja. Norwich on hävinnyt kaikki vieraspelinsä ja tehnyt reissussa vain yhden maalin. Fährmann, Hanley, Hernandez, Klose, Krul, Trybull, Vrancic sekä Zimmermann jatkavat sivussa. Viihdyttävä ja aaltoileva peli pitäisi olla edessä. Ottelussa on kaikki ainekset maalijuhlille, perustasoltaan toista luokkaa vahvempi Bournemouth on 55 prosentin suosikki. Pari pinnaa liikaa kannatusta kerännyt kotivoitto otetaan varmaksi.

2 Chelsea – Newcastle 1
Chelsean nuorisokaarti on parantanut otteitaan myös tuloksellisesti syksyn edetessä. Varsinkin tulivoimaa löytyy riittämiin. Emerson ja Loftus-Cheek ovat lasaretissa, Rüdiger mahdollisesti myös sivussa. Newcastle kuuluu sarjan heikoimpiin, ja varsinkin pelillisesti Harakat on ollut kehno. XG:llä mitattuna pistesaldo on tuplasti liian suuri. Lejeune ja Ritchie ovat sivussa, Hayden pelikiellossa. Isännät kontrolloivat kohtaamista. Vaikea on nähdä Newcastlen blokin kestävän Bluesin painetta. Chelsea nousee runsasmaalisessa ottelussa vähän yli 70 prosentin suosikkiasemaan. Tässä kohtaa isännät on otettava varmaksi, vaikka pelikannatus on viitisen prosenttiyksikköä liian suurta.

3 Tottenham – Watford 1X
Tottenham on syksyn suurimpia pettymyksiä. Peli on sekaisin, Pochettinon huhutaan menettäneen koppinsa ja otteet ailahtelevat. Lloris, Sessegnon ja Lo Celso ovat sairastuvalla. Watford ei varsinaisesti ole sekään loistanut. Manageri vaihdettiin, mutta Hornets on ollut myös epäonninen – xG:n valossa saldon pitäisi olla viitisen pinnaa suurempi. Otteet ovat olleet usein kelvollisia. Deeney ja Success ovat loukkaantuneina. Tottenhamin pitäisi pystyä tuolla materiaalilla Watfordin tasoinen joukkue pyörittelemään, varsinkin kotikentällä. Spurs kipuaa 65 prosentin suosikiksi. Kymmenisen pinnaa ylipelattu Tottenham on nostettava lapulle, mutta otetaan yllätysristi mukaan nostamaan rivin arvoa.

4 Leicester – Burnley 1
Leicester pelaa viihdyttävää futista ja on hyvässä iskussa, mutta tehtyjen maalien sarake on parempi kuin sen pitäisi. Aivan neljänneksi kovimmasta nipusta ei ole kyse. Matthew James on sivussa, Maddisonin pelaaminen epävarmaa. Burnley on ollut todella hyvä, eikä pistesaldossa ole oikeastaan yhtään ilmaa. Hyvin organisoitu joukkue puolustaa tiiviinä ja on erikoistilanteissaan vaarallinen. Drinkwater jatkaa sivussa, Gudmundssonin pelaaminen on epävarmaa. Maalijuhlaksi ottelu tuskin äityy, Ketut pitää palloa enemmän. Leicester on reilua kahta luokkaa kovempi kokonaisuus ja täten vähän yli 60 prosentin suosikki. Vain pari pinnaa liikaa peliä kerännyt kotivoitto kelpaa piikiksi.

5 Aston Villa – Brighton X2
Aston Villa on ollut pelillisesti tuloksiaan huonompi, vaikka otteluohjelma on ollut helpohko. Onnea on ollut niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Chester on poissa, Heaton epävarma tapaus. Brighton on alisuorittanut pisteiden valossa rajusti. Pelillisesti otteet ovat hyviä ja pallollisessa tekemisessä on kiinnostavia aihioita. Bernardo, Izqujerdo sekä Trossard ovat sivussa. Lokit pyrkii pitämään palloa myös vieraissa ja kykenee tekemään ikävää kiusaa Villan alakerralle. Reilua luokkaa heikommat isännät ovat ainoastaan marginaalisia suosikkeja. Kymmenen prosenttiyksikköä liikaa peliä kerännyt ykkönen ohitetaan tylysti.

6 Wolverhampton – Southampton 1
Wolves on ansaitusti keskikastissa. Joukkuetta on vaikea voittaa, mutta Susilla on ollut haasteita kääntää tasaisia pelejä voitoiksi. Europelirasitus on vaikuttanut. Jota, Neto sekä Saiss ovat epävarmoja osallistujia. Soton on ollut pelillisesti selvästi tuloksiaan parempi, joten Saints-faneilla ei suurta huolta pitäisi olla, vaikka sijoitus on putoamisviivan tuntumassa. Nousua on vielä luvassa. Cedric sekä Djenepo ovat lasaretissa. Wolves voittaa hieman useammin kuin kerran kahdesta, joten vakioväki on pelannut isäntiä vähän liikaa. Tässä kohtaa vaihtomerkit kuitenkin loppuvat kesken, niinpä Sudet on otettava piikiksi. Porukoissa ristivarmistus harkintaan.

7 Crystal P – Manchester C 2
Crystal P on ylisuorittanut, ja varsinkin omissa olisi pitänyt soida vastustajien maalipaikkojen laadun perusteella useammin. Kotkat tulee taulukossa alaspäin. Wickham jatkaa sairastuvalla, Sakho saattaa jatkaa sivussa. Man Cityn kone ei ole hyytynyt, eikä peli ole ollut huonoa, vaikka niin voisi pistesaldosta päätellä. Joukkueen pistemenetykset ovat olleet pääosin epäonnisia. Laporte ja Sane ovat loukkaantuneina, Stonesin pelaaminen on epävarmaa. Citizens dominoi ja voittaa vieraskentästä huolimatta noin kolme kertaa neljästä, joten pelikansa ei ole uskaltanut hypätä riittävällä pieteetillä tuloksellisesti kompuroineen Cityn kyytiin. Usein osuva vierasvoitto on mainio varma.

8 Stoke – Fulham 1X
Stoken pitäisi xG:n valossa olla nousukarsintataistelussa, eikä suinkaan sarjajumbona. Potters otti ennen maaottelutaukoa henkisesti todella tärkeän kauden avausvoiton silloisesta sarjakärki Swanseasta. Nousu alkaa nyt. Kapteeni Shawcross jatkaa lasaretissa. Fulham on kova vastus, joka voisi otteidensa valossa olla pari sijaa korkeammallakin. Cottagers on reissussa hieman defensiivisempi, mutta edelleen todella tulivoimainen. Tasainen vääntö pisteistä on edessä. Otteluun startataan käytännössä tasabuukista, ja kun pelikansa on nakutellut Fulhamin päälle 40 prosentin, on järkipelaajan valinta selvä – ristikaksi lapulle.

9 Middlesbrough – West Bromwich X2
Odotuksiin nähden rajusti alisuorittanut Boro on vasta sijalla 20, mutta otteiden valossa joukkue ei ole juuri enempää ansainnut. Hyökkäyspeli on tahmeaa ja puolustus virheherkkä. Alakerrasta Friend on sivussa. WBA on aloittanut kauden todella hyvin, odotuksia paremmin. Sarjajohtaja on hävinnyt vain kerran, mutta on ollut aavistuksen onnekas tasaisissa peleissä. Vieraissa Baggies on enemmän puolustusorientoituneempi kuin kotona, mutta pyrkii silti pelaavuuteen. Parempivireinen WBA nousee suosikiksi, vierasvoitolle saadaan lähes 45 prosentin todennäköisyys. Vähän liikaa kannatusta kerännyt kakkonen varmistetaan ristillä.

10 Leeds – Birmingham 1
Leeds on viidentenä, mutta maaliodottamien perusteella United on ollut syksyn paras joukkue. Viiden pistemenetyksen sijaan Leedsillä pitäisi olla tilillä vasta yksi tappio. Maalipaikkoja luodaan solkenaan, mutta viimeistely kaipaa vielä tehoja. Shackleton sekä Cooper ovat lasaretissa, Stevens pelikiellossa. Forshaw ja Hernandez ovat epävarmoja osallistujia. Keskikastin Birmingham on esiintynyt kentällä keskikastin tavoin. Kovia voittoja tulee välillä, toisinaan selvästi heikommaltakin tulee nuhaan. Trueman, Montero ja Kieftenbeld ovat sairastuvalla, Groundsin sekä Keitan pelaaminen on epävarmaa. Leeds hallitsee peliä selvästi ja voittaa hiukan alle kaksi kertaa kolmesta. Käytännössä kohdilleen rastittu Leeds saa varmavalinnan.

11 Charlton – Derby 12
Kotonaan kova Charlton ylisuoritti kauden alussa todella rajusti ja on alkanut vähitellen pudota taulukossa onnen loputtua. Addicksin sijoitus laskee jatkossa lisää. Purrington, Aneke, Page, Hemed sekä Taylor ovat sivussa. Derby ei ole syksyn aikana kummoisia esittänyt. Suurimmat haasteet ovat puolustuspäässä. Kokoonpanotilannekaan ei ole optimaalinen, sillä Evans, Anya, Bogle, Keogh ja Huddlestone ovat loukkaantuneina, Marriott todennäköisesti myös. Maalipaikkoja nähtäneen pienten marginaalien pelissä reippaasti. Käytännössä peliin lähdetään tasapääasetelmasta. Risti on kerännyt tasaiseen peliin tyypillisesti liikaa peliä, niinpä se jätetään lapulta ulos.

12 Luton – Bristol C 1X
Luton on sarjassa ansaitsemillaan sijoilla. Sarjanousija pelaa aktiivista ja viihdyttävää futista, mutta liian usein puolustuksen kustannuksella. Cranien pelaaminen on epävarmaa. Bristol on yksi syksyn suurimpia ylisuorittajia. Tehtyjä maaleja on maaliodottamaan verrattuna liki viisi liikaa. Kun hyökkäyspää takkuaa jatkossa, on joukkue antavaisen alakertansa vuoksi vielä nesteessä. Afobe ja Smith ovat sivussa, Kalas todennäköisesti myös. Runsasmaalisempaan suuntaan nojaavassa kamppailussa Luton on marginaalinen suosikki. Vieraiden kannatus on karannut päälle 40 pinnan – pitkälti kiitos tappiottoman vierassaldon, niinpä yliarvostettu Bristol joutuu ohituskaistalle.

13 Barnsley – Swansea 2
Barnsley kuuluu materiaaliltaan sarjan heikoimpien joukkoon, joten sarjasijoitus on sekä odotettu että otteiden valossa ansaittu. Radlinger on sivussa, Diaby epävarma tapaus. Swansea on ollut yllättävän hyvä, mutta pistesaldo on selvästi suurempi kuin pelitapahtumien perusteella olisi ollut ansaittua. Varsinkin puolustuspäässä on ollut rajusti onnea matkassa. Kalulu ja Naughton ovat lasaretissa. Tasoero on suuri ja kontrolliin pyrkivä Swansea voittaa kaikesta huolimatta lähes kerran kahdesta, vieraskentälläkin. Kakkosen kannatus on vain hitusen liian suurta, niinpä Joutsenet kipuaa tolpaksi.

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

VALMISTADU TÄYSIN UUDENLAISEEN ELÄMYKSEEN !

Se ei ole salaisuus! Takaamme että elämyksesi ”ei ole tästä maailmasta” joka kerta kun pelaat! Karambalta saat sen kaiken: ISOJA bonuksia, ILMAISIA kylkiäisiä ja KUUMIMMAN valikoiman kasino- ja livekasinopelejä sekä MEGAvoittoiset kolikkopelit, kuten ikiaikainen suosikki Starburst™!

Näin pääset alkuun:
1. Liity Karamba.com
2. Klikkaa tallettaaksesi
3. Lunasta tarjouksesi joka ”ei ole tästä maailmasta”: 20 ilmaiskierrosta rekisteröitymisen yhteydessä + 100% jopa 200 € +100 KIERROSTA

PELAA NYT:

Karamba-potit online

Vedenpitävät takit ja housut

Systeemissä 81 riviä = 8.10e

Haravana -1 = 0.90€

Testaamme mainoksia!

Systeemissä 81 riviä = 8.10e

Harava -1 = 0.90€