Betsari

Otteluennakot

Ranskan Kakkonen

France – Ligue 2

Perjantaina 22.02.2019

21:00
AC Ajaccio – Auxerre 2.60-2.75-2.70
Mutulla: X
Kertoimet nyt:2.70-2.70-2.60

21:00
AS Beziers – Chateauroux 2.90-2.70-2.45
Mutulla: 2
Kertoimet nyt: samat

21:00
Nancy – GFC Ajaccio 2.30-2.75-3.05
Mutulla: 1
Kertoimet nyt:2.18-2.80-3.20

21:00
Clermont Foot – Lorient 2.10-2.80-3.45
Mutulla: 2
Kertoimet nyt:samat

21:00
Troyes – Le Havre 2.45-2.80-2.80
Mutulla: X
Kertoimet nyt:2.70-2.75-2.60

21:00
Metz – Paris FC 1.68-3.05-5.20
Mutulla: 1
Kertoimet nyt:1.90-2.75-4.30

21:00
Red Star – Valenciennes 2.40-2.85-2.80
Mutulla: X
Kertoimet nyt:samat

21:00
Brest – Grenoble 1.75-3.20-4.20
Mutulla: X
Kertoimet nyt:1.65-3.35-4.60

21:00
Orleans – Sochaux 2.05-2.85-2.80
Mutulla: X
Kertoimet nyt:2.40-2.75-2.95

Kertoimet nyt: on perjantaina 22.2. klo. 19:00

Illan kierros:

Näin vitibet.com näkee illan pelit:

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=analyzy&sekce=fotbal&liga=franciedruha&lang=fi

Automatisoitua säästämistä

Vakion ennakot ala www.veikkaus.fi

1 Bournemouth – Wolverhampton X2
Bournemouth avasi kauden upeasti, mutta tahti on sittemin hieman hiipunut. Kotona pisteitä on irronnut selvästi reissupelejä paremmin, mutta pientä huolta tuottavat avauksen poissaolot. Francis, Lewis Cook, Brooks sekä Wilson ovat sivussa. Wolves eteni FA Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon, kun Bristol City kaatui vieraissa niukasti 1-0. Sudet on erittäin hyvin organisoitu ja tiivis nippu. Cherries joutuu nyt viemään peliä, sillä Wolves on vieraissa puolustusvetoinen. Isännille tämä ei ole mukavuusaluetta. Otteluun lähdetään käytännössä tasabuukista. Peliprosentit ovat hieman kallellaan isäntien suuntaan, niinpä ohipeli on järkipelaajille selviö.

2 Newcastle – Huddersfield 1
Newcastle kävi hakemassa viime viikolla joukkuehenkeä Espanjan leiriltä. Harakat on mukana säilymistaistelussa, mutta pelillinen vire ennen taukoa oli lupaava. Myös Huddersfield oli viime viikon vapaalla. Terriersin tilanne näyttää epätoivoiselta, sillä eroa viivan päälle on jo 14 tikkiä. Myös muutama poissaolo vaivaa. Kumpikaan ei ole tullut tunnetuksi pallonhallinnastaan, mutta isännät ottavat kontrollin. Totuus on, että Newcastlen on voitettava nämä pelit. Kotivoittoon päädytään hieman useammin kuin kerran kahdesta, joten Harakoiden kannatus on menossa kovasti yli. Vaihtomerkkiä ei kuitenkaan vihjeriviin riitä, niinpä Magpies on pakko ottaa varmaksi.

3 Leicester – Crystal P 1
Leicesterin vire ennen viime viikon taukoa oli tuloksellisesti vaisu, mutta peliesitykset eivät ole olleet niin heikkoja. Reaktiivinen joukkue pelaa tasaisia otteluita, vastustajasta riippumatta. Crystal Palace voitti FA cupissa Doncasterin 2-0 ja eteni kahdeksan parhaanjoukkoon. Kotkat on ollut pelillisesti selkeässä nousuvireessä, ja Batshuayi tuo hyökkäyspeliin lisää syvyyttä. Kumpikin on parhaimmillaan vastahyökätessään, joten pallonhallinnan kautta tuskin maalipaikoilla juhlitaan. Vähämaaliseen suuntaan kääntyvässä ottelussa Leicesterin suosikkiasema jää 45 prosenttiin, niinpä kettujen pelikannatus on käytännössä kohdillaan. Kiinnostava ykkösvarma.

4 Norwich – Bristol C X2
Norwich möyhensi Boltonin viimeksi vieraissa peräti 4-0, ja Teemu Pukki iski vaihteeksi pari kassia. Viihdyttävää futista pelaavalle joukkueelle todelliset testit tulevat juuri Bristolin kaltaisia, tiiviitä kollektiiveja vastaan. Alakerta ei edelleenkään vakuuta. Vrancic on avauksesta pois. Bristol pelasi hyvin cupissa Wolvesin isäntänä, mutta hävisi lopulta 0-1. Sarjassa Robins on seitsemän pelin voittoputkessa ja sarjan kuumin nippu tällä haavaa. Helpolla eivät isännät vieraiden alakertaa murra, varsin tasainen otatus on edessä. Kotivoittoon päädytään vähän alle kerran kahdesta. Kun pelipinnat huitelevat päällä 60, on ohituskaistalle siirtyminen helppo ratkaisu.

5 Birmingham – Blackburn 1
Birmingham on onnistunut kaapimaan tasaisista peleistä ansaittua enemmän pisteitä, joten sarjasijoitus on todelliseen tasoon nähden yläkantissa. Blackburn hävisi sunnuntaina kotona Borolle ansaitusti 0-1, mutta joutui pelaamaan toisen jakson alivoimalla. Hyvän syksyn pelanneen Roversin vire on vahvassa laskussa, alla on neljä tappiota perätysten. Alakerrassa on poissaoloja, sillä Williams on pelikiellossa ja Lenihan lasaretissa. Kahden puolustusorientoituneen joukkueen kohdatessa maaliodotusarvo jää alhaiseksi. Perustasossa ei eroa juuri ole, joten levänneemmät isännät ovat 45 pinnan suosikkeja. Hiukan ylimerkatusta Brumista on otettava tolppa, porukoissa ristivarmistus on paikallaan.

6 Middlesbrough – QPR 1X
Boro voitti viimeksi Blackburnin reissussa 1-0 kontrolloidulla esityksellä. Sarjan pitävin puolustus kantaa nousutaisteluun, mutta passiivisuus syö hyökkäystehoja. QPR on ollut viime viikot vahvassa laskusuunnassa. Joukkue putosi viime viikolla FA cupista ja viikon rästipelissä WBA nousi lisäajan lisäajalla 3-2 vierasvoittoon. Yhdeksään edelliseen peliin tilillä on vain yksi voitto. Isäntien organisoitua alakertaa ei helpolla puhkota, ja kun materiaaleissa on parin luokan ero, nousee Boro vähän alle 60 prosentin suosikiksi. Isäntien kannatus on taivaissa, niinpä riti on otettava kaveriksi. Jospa maalintekovaikeudet realisoituisivat jälleen.

7 Stoke – Aston Villa 1
Alisuoriutunut Stoke on pelannut viimeksi tasurit alemman kastin Wigania sekä Ipswichiä kanssa. Voitoton putki on viiden matsin mittainen, niinpä Jonesin tilanne managerina on hutera. Villa hävisi viimeksi derbyn WBA:lle 0-2, mutta peli oli hyvin tasainen. Neljään edelliseen peliin ei voittoa ole tilillä – näistä kolmessa on jääty nollille. Viimeistelyvaikeudet ovat yllätys, mutta puolustuspelin tiivistäminen selittää tilannetta. Poissaoloja on myös rasitteena. Alavireisten joukkueiden kohdatessa kotietu kantaa Pottersin vähän yli 40 pinnan suosikiksi. Kun vakiokansa on naputellut kohteen tasapääksi, on tarjolla todella rohkea ideavarma. Porukoissa vaihtomerkki on paikallaan.

8 Reading – Rotherham 1X
Readingin vaisut vieraspelit jatkuivat 0-4 tappiossa Sheffield Utd:a vastaan, mutta peli oli lukemia tasaisempi. Royasl on voittanut kuudesta edellisestä pelistä vain yhden. Kotona joukkue on ollut parempi, mutta pari avauksen poissaoloa syövät iskukykyä. Rotherham tasasi kotona pisteet Sheffield Wedsin kanssa, joten alla on jo neljä tasuria putkeen. Millersin edellisestä voitosta on pian kolme kuukautta. Hyökkäyksestä Proctor sekä Vassell ovat sivussa. Jaossa on tärkeitä pinnoja säilymistaisteluun, joten riskitasot lyödään minimiin ja puolustukseen panostetaan. Alle 50 prosentin Reading on hiukan ylipelattu, mutta ohitus ei inspiroi, niinpä rinnalle piirtyy risti.

9 Leeds – Bolton 1
Sarjakolmonen Leeds lepäsi viime viikonlopun. Terveystilanteen kannalta tauko teki hyvää, mutta alakerrasta Douglas sekä 14 maalin Roofe ovat edelleen sivussa. United pelaa kotona aktiivisesti ja prässää ahnaasti. Bolton hävisi Norwichin isäntänä tylysti 0-4 lukemin. Trotters on viimeistellyt vain karvan yli 0,60 maalia per peli, mikä kertoo ongelmista oleellisimman. Taso ei yksinkertaisesti riitä. Leedsin selvässä hallinnassa edetään, Bolton vetää linjansa alas ja tukkii keskustan. Isännät kipuavat lähes 80 pinnan suosikeiksi. Usein osuva ja kohdilleen rastittu kotijoukkue on selkeä runkovarma.

10 Millwall – Preston 2
Millwall keräsi keskiviikkona rasitusta Derbyn vieraana ja otti yllättävän 1-0 voiton ainoalla maalia kohti menneellä kudillaan, vahvasti pelin kuvaa vasten. Itseluottamukselle päänahka tekee toki nannaa. Muutama avauksen poissaolo rasittaa. Preston kuuluu sarjan kuumimpiin, ja vahvan nousun myötä jopa nousukarsintoihin on vielä saumat. PNE pelasi viimeksi Nottinghamin isäntänä 0-0 tasurin, vaikka oli pelitapahtumien valossa parempi. Joukkue on saanut alakerran tiiviiseen formiin, niinpä maalipaikoille murtautuminen on Lionsille vaikeaa. Vähämaalinen ottelu on edessä, Preston on marginaalinen suosikki. Kohdilleen rastituista vieraista napataan herkullinen ideavarma.

11 Brentford – Hull 1
Brentford on toinen kovaa nousua tekevistä joukkueista. Bees haastoi viimeksi cupissa Swansean, mutta putosi 1-4 tappion myötä. Pääfokus on kuitenkin sarjassa. Kotonaan vahvasti esiintynyt joukkue on tulivoimainen. Hull lepäsi viime viikonlopun. Tiikerit ei ole ollut otteiden valossa niin hyvä kuin sarjataulukko antaa ymmärtää, onneakin on ollut matkassa. Brentford haluaa pelata aktiivista futista, niinpä pelin virtaus etenee isäntien kontrollissa. Materiaaliltaan laadukkaamman Beesin voitto toteutuu selvästi yli 50 prosentin todennäköisyydellä, joten pelikannatus on jäämässä jopa liian pieneksi. Maistuva piikki.

12 Sheffield W – Swansea X2
Sheffield Weds nousi viikonlopuna todella myöhään lisäajalla 2-2 vierastasuriin Rotherhamin kanssa. Vire on mainio, eikä sarjatappioita ole kärsitty viiteen peliin. Kotona tulosta on irronnut paremmin kuin vieraissa. Swansea voitti sunnuntaina cupissa Brentfordin ansaitusti 4-1 lukemin, mutta joukkueen pelillinen vire ei ole kummoinen. Aalkerta onhaavoittuvainen. Kummallakin on avauksen poissaoloja rasitteena. Vähämaalisemmassa ottelussa marginaalit ovat pienet, eikä kotijoukkue kipua kuin hiuksenhienoksi suosikiksi. Koska pelikansa on naputellut isännät päälle 40 prosentin, on ohipeli ehdottomasti paikallaan.

13 West Bromwich – Sheffield U 12
WBA nousi tiistaina lisäajalla osin onnekkaaseen 3-2 vierasvoittoon QPR:stä. Ei pistejako väärin olisi ollut. Tätä edelsi 2-0 derbyvoitto Aston Villasta, joten vire on hyvä, mutta alakerta jatkaa epävarmana. Sheffield U nuiji viikonloppuna Readingin kotona 4-0, mutta pelin kuva oli lukemia tasaisempi. Blades on hyvin organisoitu joukkue, jolla pelitapa on tukevasti selkärangassa. Nousua havittelevat joukkueet eivät haluaisi tätä hävitä, mutta kummankin pelitapa on aktiivinen, niinpä peruuttelua tuskin nähdään. Runsasmaalisuuskaan ei yllättäisi. WBA on karvan yli 40 pinnan suosikki. Isännät ovat saaneet hieman liikaa kannatusta. Pannaan vaihtomerkki kakkoseen.

Mestarien liiga alkaa: Manchester City suurin suosikki – Lue kausiennakko a`la www.veikkaus.fi

Manchester City
Kilpailun suurin voittajasuosikki. Materiaali on mahdottoman laaja sekä laadukas, eikä alkukauden missaavaa de Bruynea edes kaivata. Euromenestyksen puute painaa Pep Guardiolaa sekä arabiomistajia, niinpä UCL on entistä tärkeämmässä asemassa. Tulivoimaa löytyy laajalta rintamalta, niinpä helpossa lohkossa nähdään murskavoittoja. Guardiolalla on ollut jatkopeleissä outo taipumus ylianalyysiin, jolla on muutettu toimivaa konseptia – kompastuuko City kuitenkin siihen?

Juventus
Juventus vaikuttaa vaaralliselta. Bonuccin paluun myötä joukkueen alakerta on entistä vahvempi. Vaikka kokemusta on vyöllä, ei parasta ennen päivämäärä ole vielä mennyt. Konservatiivisesti pelaavan Vanhan Rouvan kenttätasapaino on esimerkillisellä tolalla. Ja nyt kaikkien aikojen maalinsylkijä on omissa riveissä – Ronaldo tulee ratkaisemaan myös isoja pelejä Juvelle. Torinolaisiin on suhtauduttava kaikella vakavuudella mestarikamppailussa. Juventuksen peleissä maalimäärät ovat tyypillisesti keskiarvon alapuolella.

Barcelona
Barcelona on mielettömässä 26 tappiottoman eurokotipelin putkessa ja on voittanut UCL-lohkonsa 11 kertaa. Viime kauden UCL-pettymyksen jälkeen muutokset ovat olleet tälle kaudelle maltillisia, joten perustaso on säilynyt mestarisuosikkien tasolla. 4-3-3 formaatiota käyttävä Blaugrana on hyökkäyssuuntaan jäätävä. Puolustussuuntaan virheet ovat värittäneet viime kausia, mutta lohkovaiheessa virheetkään eivät haittaa, kun Messi ja kumppanit ratkovat pelit.

HAASTAJAT

Liverpool
Europeleihin erinomaisesti soveltuva Liverpool on ilman loukkaantumisia ehdottomasti välieräainesta. Joukkuetta on vahvistettu viisaasti, eikä Kariuksen kaltaisia mahalaskuja ole enää luvassa. Hankinnoista Naby Keita loistaa UCL:ssä. Viime kaudella koko loistava hyökkäyskolmikko viimeisteli yli kymmenen maalia ja James Milner teki yhden kauden syöttöennätyksen – hyökkäysvoimaa on valtavasti. Pool on Anfieldilla tappioton 16 europeliä putkeen. Maalimäärävedoissa alle-vaihtoehto on Liverpoolin peleissä kieltolistalla.

Bayern München
Bayern on siirtynyt Niko Kovacin alaisuuteen, minkä myötä pallollinen tekeminen on suoraviivaistunut selvästi. Materiaali riittää kevään ratkaisupeleihin asti, mutta pieni akilleen kantapää on korkealle painetta luomaan nouseva puolustuslinja, joka on pallonmenetysten jälkeen usein helisemässä kontria puolustaessaan. Kun Bayern saa painettua vastustajan syvälle, varsinkin takaa-ajoasemassa, on mylly hurjaa. Erikoishuomio: kotonaan München ei hellitä johtoasemassakaan, mikä johtaa runsasmaalisiin voittoihin.

Real Madrid
Real on tällä kaudella Cristiano Ronaldoa sekä Zinedine Zidanea köykäisempi, minkä myötä on helppo aliarvioida Los Blancosia. Perusmateriaali on kuitenkin kilpailun kärkipäätä, ja joukkue on ennenkin näyttänyt, miten kevään ratkaisupeleissä taso nousee kuin taikaiskusta. Mustaa magiaa? Valmentaja Lopetegui on kuitenkin kirjoittamaton kortti, lisäksi CR7 kukoisti nimenomaan isoissa peleissä. Riittääkö Benzema? Siksi Real on ”vain” haastajan asemassa.

MUSTAT HEVOSET

Ajax
Ajaxilla on kaikki mahdollisuudet edetä lohkosta jatkoon. Joukkuetta on vahvistettu fiksusti kokemuksella ja parhaimmasta nuoresta talentistakin saatiin pidettyä kiinni. Periajaxilaiseen tapaan palloa halutaan hallita ja edetä maata pitkin. Kenttämuodostelma on tuttu 4-3-3. Amsterdamilaiset luovat paljon maalipaikkoja, mutta viimeistelyn suhteen on ajoittain haasteita. Ajaxin parissa viihtyy takuulla ja laadukkaita maalipaikkoja nähdään kummassakin päässä.

Atletico Madrid
Atleticon kausi on alkanut vaisusti, mutta europeleihin Diego Simeonen sapluuna toimii paremmin. Los Colchoneros voitti jo supercupin ja ylipäätään joukkue on vahvistunut tälle kaudelle. Ringissä on enemmän syvyyttä. Tico nojaa tiiviiseen puolustuspeliin, jonka keskiössä on uruguaylainen topparipari Godin-Gimenez. Vähämaaliset ottelut ja niukat voitot ovat arkipäivää. Alkulohko on helpohko, ja kun peli kehittyy kauden edetessä, on Atletico varteenotettava kevään musta hevonen. Vaikka onkin kolminkertainen finaalin häviäjä.

Porto
Porton mustan hevosen asema selittyy ensisijaisesti varsin keskinkertaisen alkulohkon myötä. Lusitaanien pitäisi edetä pudotuspeleihin kivutta, ja keväällä kaikki onkin jo mahdollista. 4-4-2 muodostelmassa pelaavan Porton vahvuus on kivikova keskilinja, mutta laitapelaamisen suhteen on kysymysmerkkejä. Joukkue osaa vastahyökkäyspelaamisen, mutta on kotimaassa tottunut myös murtautumaan pitkillä hyökkäyksillä. Perinteisesti kotona vahvasti esiintyvä Porto on D-lohkon voittajasuosikki.

Viktoria Plzen
Plzenin päävalmentaja Vrba on kertonut mediassa, että tshekkinippu on tulossa lohkovaiheeseen aktiivisella pelitavalla, eikä lähde missään nimessä peruuttelemaan. Mikäli toteutus täyttää lupaukset, on lohko G:stä pieni sauma jopa jatkoon. Tuoreessa muistissa on, että vastaavalla pelitavalla belgialainen Gent eteni pudotuspeleihin pari kautta takaperin. Plzenin peleissä pitäisi nähdä maaleja, sillä aktiivisen pelitavan ongelma on, että puolustusmuoto venyy ja tilaa kontrille on. Nimettömämpi joukkue ei ole heittopussi.

Täällä pohjolan maassa jääkiekko ja talviurheilulajit ovat hyvin edustettuina medioissa, joten ennen internetiä oli hankala saada tietoja muista urheilulajeista, kuten salibandysta ja jopa jalkapallosta. Ehkä se selittyykin sillä, että jääkiekkoa lukuun ottamatta useimmissa urheilulajeissa, kuten jalkapallossa, ei ole juuri suomalaisia tähtiä — Litmasen lisäksi on hankala "pudotella" muiden jaliksen pelaajien nimiä. Kun niin sanotut omat pojat ovat vilttiketjussa, ei laji herätä suuren yleisön kiinnostusta. Sen sijaan valtaosa muistaa kuin eilispäin minkälaisen mylläkän Suomen jääkiekkomaajoukkue herätti vuonna 1995 ja tuoreemmin vuonna 2011 voitettuaan kultaa. On kiitos juuri Internetin, että tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät vaiheet myös muista urheilulajeista leviävät kun uutiset ovat vielä uunituoreita. Tuoretta informaatiota löytyy netin lukemattomilta sivuilta asiasta kuten asiasta, mukaan lukien ajantasaiset vedonlyönti vinkit.