Betsari

Vakio 1

Vakiorivi arvotaan – bonusraha jaetaan normaalisti

Bonuskierroksen potti on lauantaina 600 000 euroa. Rivin kaikki 13 kohdetta arvotaan. Vakioveikkauksen arvonta suoritetaan peliajan päätyttyä tarkoitusta varten laaditulla, Poliisihallituksen hyväksymällä ja hallussa olevalla arvontajärjestelmällä. Arvonta on ns. painotettu arvonta, jossa kukin merkki saa arvontayksiköitä sen mukaan, kuinka paljon kyseistä merkkiä on veikattu ja aina vähintään yhden arvontayksikön.

Vakio 1
Sulkeutuu 14.3. klo 16.58

1. Norwich C – Southampton 44 26 30
2. Manchester C – Burnley 76 14 10
3. Newcastle U – Sheffield U 37 32 32
4. Brighton – Arsenal 24 25 52
5. Bournemouth – Crystal P 43 28 29
6. Aston Villa – Chelsea 18 15 67
7. Sheffield W – Nottingham 34 28 37
8. Blackburn – Bristol C 53 26 21
9. Hull – Charlton 49 27 24
10. Millwall – Derby 50 25 25
11. QPR – Barnsley 69 17 14
12. Huddersfield – Wigan 45 26 29
13. Middlesbrough – Swansea 38 31 31
Vaihto ke aamulla klo 05.30
54 494 €

1. Norwich C – Southampton 46 26 28
2. Manchester C – Burnley 71 17 12
3. Newcastle U – Sheffield U 39 31 30
4. Brighton – Arsenal 27 26 48
5. Bournemouth – Crystal P 42 29 29
6. Aston Villa – Chelsea 22 19 59
7. Sheffield W – Nottingham 36 27 37
8. Blackburn – Bristol C 50 26 24
9. Hull – Charlton 48 27 25
10. Millwall – Derby 49 25 26
11. QPR – Barnsley 63 20 17
12. Huddersfield – Wigan 47 26 27
13. Middlesbrough – Swansea 41 30 29
Vaihto maanantai iltana klo. 21.00
28 867 €

Jalkapallo (Vitibet.com):

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

Historia:

=========================================

Näin www.veikkaus.fi näkee Vakio1 kierroksen

1 NORWICHSOUTHAMPTON X2
Muidenkin häntäpään joukkueiden hävittyä viime kierroksella Norwichin ero säilymisviivan päälle säilyi kuudessa pisteessä, mutta nyt alkaa olla ”do or die”-hetki. Soton on voitettava kotona. Byram, Hernandez ja Klose ovat lasaretissa, Fährmann on ollut henkilökohtaisista syistä sivussa useamman pelin. Southampton on hävinnyt viidestä viime sarjapelistään neljä, joten itseluottamus ei ole parhaalla tolalla. Peliesitykset ovat olleet viime viikoina hyvin heikkoja. Djenepo kärsii pelikieltoa, Redmond on sairastuvalla ja sairastellut Smallbone on epävarma osallistuja. Laadukkaampi Southampton nousee kuitenkin marginaaliseksi suosikiksi, joten vakiokansa on pelannut kohteen päin prinkkalaa nakutellessaan isännistä suosikin. Helppo ristikakkonen.

2 MANCHESTER C – BURNLEY 1
City hävisi viimeksi derbyn ansaitusti Man Unitedille, eikä pelillinen vire paras mahdollinen ole. Laporte ja Sane ovat poissa, de Bruyne mahdollisesti. Cityllä on tulevalla viikolla edessään elintärkeä UCL-ottelu, minkä vuoksi luvassa pitäisi olla rotaatiota. Burnley hallitsi selvästi peliä Tottenhamia vastaan, mutta joutui tyytymään tasuriin. Clarets on tappioton viisi peliä putkeen. Barnes, Gibson, Gudmundson sekä Lowton ovat loukkaantuneina. Suursuosikki Citiznes on, mutta mestaruuden karattua näihin peleihin voi olla vaikeampi syttyä. Yhtä kaikki valtavan tasoeron myötä kotivoittoon päädytään käytännössä neljä kertaa viidestä. Kohdilleen rastittu suursuosikki on otettava runkovarmaksi.

3 NEWCASTLESHEFFIELD U 2
Newcastle ei ihastuta pelillisesti, mutta repii kliinisesti pisteitä – säilyminen on lähellä tuloksellisesti hyvän lopputalven ansiosta. Carroll, Clark, Dubravka, Dummett ynnä Willems ovat poissa, Krafth on epävarma tapaus. Sheffield pelaa erittäin hyvin organisoitua jalkapalloa, joka saattaa kantaa aina europelipaikalle saakka. Viimeksi kaatui Norwich, mutta xG:n valossa Blades oli jopa heikompi. McBurnie sekä Stevens ovat epävarmoja osallistujia. Sheffield ottaa pelin kontrolliinsa ja onnistuu ryöstöretkellään vähän useammin kuin kaksi kertaa viidestä, joten kohteen pelipinnoissa on vinouma – Newcastle on pelattu suosikiksi. Bladesista saadaan maukas ideavarma.

4 BRIGHTONARSENAL 2
Arsenalin rästiottelu viikolla Manchester Cityä vastaan peruttiin pelaajien koronakaranteenin vuoksi ja lienee turvallista olettaa, että myös tämä kamppailu jää väliin. Näin ollen neloskohde arvottaneen. Jos nyt kuitenkin peli pelattaisiin, Gunners joutuisi marssittamaan kentälle hyvin varamiehisen reservin. Niistä lähtökohdista kyseessä olisi käytännössä tasabuukki. Lähdetään kuitenkin siitä, että kohde arvotaan ja merkataan pelatuin merkki, kakkonen, varmaksi. Mitä useampi pelaa kohteen kakkosvarmana, sen todennäköisemmin merkki arvonnasta myös esiin nousee, koska arvonta on painotettu.

5 BOURNEMOUTHCRYSTAL P X2
Bournemouthilla on suurenmoisia vaikeuksia oikeastaan kentän jokaisella osa-alueella. Lisäksi poissaolot ovat syöneet iskukykyä läpi kauden. Nyt Brooks, Daniels, Groeneveld sekä Mepham ovat loukkaantuneina, S. Cook hyvin todennäköisesti. Epävarmoja osallistujia ovat Billing, Francis, Kelly sekä King. Palace on erittäin viheliäinen vastus kohdata, varsinkin kotikentällä. Kolmen ottelun voittoputkessa oleva Kotkat kaatoi viimeksi Watfordin suh ansaitusti 1-0. Tosun on loukkaantunut, Tomkins mahdollisesti sivussa. Palace pakittaa alas, joten Cherries joutuu viemään peliä. Noin luokkaa heikomman Bournemouthin suosikkiasema jää karvan alle 40 pinnaan. Isäntien kannatus on menossa vähän yli, joten järkipelaaja lähtee maistuvaan ohitukseen.

6 ASTON VILLACHELSEA X2
Viisi viime peliään hävinnyt Villa näyttää vahvasti putoajalta. Alakerta on sarjan antavaisin, eikä pelillinen vire vakuuta. Maaliodottamien mukaan tappiot ovat olleet täysin ansaittuja. Heaton, McGinn, Steer ja Wesley ovat lasaretissa. Chelsealla on ensi viikolla edessä UCL-peli, mutta keskittymiseen se tuskin vaikuttaa, sillä jatkopaikka on käytännössä jo menetetty. Sarjassa UCL-paikka on omissa käsissä, mutta uhattuna. Jorginho on pelikiellossa, Abraham, Hudson-Ohoi ja Kante varmasti katsomon puolella, Pulisic todennäköisesti ja Kovacic sekä Mount mahdollisesti. Chelsea voittaa pelin lähes kolme kertaa viidestä, joten vierasvoitto on kiistatta ylimerkattu. Voitto toteutuu kuitenkin sen verran usein, ettei ohitus kiinnosta. Ristiyllätys mukaan.

7 SHEFFIELD W – NOTTINGHAM 1
Wedsin kurssi sojottaa pahasti alaspäin. Koko kauden suuri kuva on ollut, että Sheffield pelaa paremmin kuin tulokset antavat ymmärtää, mutta nyt suunta on vähitellen muuttunut. Otteet ovat vaisumpia. Lee on sivussa, Börner, Luongo, Odubajo sekä Reach saattavat palata. Nottinghamin vire ei sekään kummoinen ole. Kahdeksaan peliin tilillä on kaksi voittoa. Darikwa jatkaa sivussa, da Costa sekä Sow ovat epävarmoja osallistujia. Wedsissä on piilevää potentiaalia, siinä missä Forest on ylisuorittanut. Tasoeroa ei joukkueiden materiaaleissa ole, niinpä kotivoittoon päädytään noin 45 prosentin todennäköisyydellä. Kymmenisen pinnaa alimerkattu Weds on rohkea mutta mainio idea piikiksi.

8 BLACKBURNBRISTOL C X2
Blackburn on pelannut tasoon nähden hyvän kauden, muttei ole voittanut neljään peliin. Edellinen Derby-tappio oli ansaittu, vaikkakin peli oli 0-3-lukemia tasaisempi. Pieniä kokoonpanomurheita on, sillä Buckley kärsii pelikieltoa, Cunningham, Dack, Evans, Holtby sekä Lyons ovat lasaretissa. Williams saattaa palata. Bristolin koko kausi on ollut tuloksellisesti raju ylisuoritus. Viime peleissä myös maaliodottamat ovat kääntyneet vastaan, niinpä City luisunee nousukarsintasijojen ulkopuolelle. Afobe, Baker ja Bentley ovat sairastuvalla, Watkins on epävarma tapaus. Kahden alavireisen joukkueen kohdatessa Rovers vie pisteet vähän alle kerran kahdesta. Aloitetaan ruksiminen rististä ja käännetään kelkka alimerkattuun kakkoseen.

9 HULLCHARLTON X2
Hull on menossa kovaa vauhtia putoamisviivan alle. Alla on 12 voitotonta ottelua ja viimeisimmissä peleissä Tiikerit on ottanut pahasti kuonoon. Kokoonpanotilanne on myös vaikea, sillä Burke, Bowler, Eaves, Kane, Lichaj, Scott, Toral sekä de Wijs ovat loukkaantuneina. McDonald saattaa pelata. Poissaoloista pitää rokottaa. Charlton on kaksi pistettä päivän isäntiä perässä, mutta nyt on todellinen iskun paikka. Addicks on ollut pelillisesti Hullia laadukkaampi viime viikkoina. Field, Leko sekä Page ovat loukkaantuneina. Isot pisteet on jaossa, joten defensiivisyys ja virheettömyys nousevat keskiöön. Tiikerit nousee noin 40 prosentin suosikiksi, joten isännät on kymmenisen pinnaa ylimerkattuja. Ohituskaista kutsuu jälleen.

10 MILLWALLDERBY 1
Millwall tekee nousua kohti nousukarsintoja. Lions kaatoi viimeksi vieraissa Nottinghamin 3-0, tosin peli oli lukemia paljon tasaisempi. Yhtä kaikki, viime viikkojen otteet lupaavat hyvää. Fielding ja Thompson ovat sivussa. Myös Derby on noussut hivuttaen kohti pudotuspelipaikkoja. Alla on ansaittu kotivoitto Blackburnista. Bielik, Holmes sekä Keogh ovat poissa, Anya ja Huddlestone saattavat palata. Tasainen peli on edessä. Tappio halutaan varmasti välttää, joten peliä leimannee tietty varovaisuus. Millwall on hivenen parempi perustasoltaan, vahva kotonaan ja voittaa noin kerran kahdesta. Käytännössä kohdilleen pelattu ykkönen kelpaa tolpaksi.

11 QPRBARNSLEY 12
QPR on mainiossa vireessä, pelaa loistavaa kautta materiaaliinsa nähden ja kaatoi viimeksi vahvan Prestonin vieraissa, osin onnekkaasti, 3-1. Tämä oli kuudes tappioton peli putkeen. Owens jatkaa sivussa. Barnsley hävisi viimeksi Cardiffille, mikä oli toinen tappio putkeen. Orastavaa nousua tehnyt joukkue on kaikesta huolimatta tauluaan parempi kokonaisuus. Radlinger ja Styles ovat loukkaantuneina, Diaby saattaa palata. Tasoero joukkueiden välillä on hyvin pieni. Kotivahva Ärrät kipuaa noin 50 prosentin suosikiksi. Rajusti ylipelattu kotivoitto vaatii vaihtomerkin kaverikseen, eikä tukkokaan väärä peliliike ole. Runsasmaaliseksi ennakoidussa ottelussa risti jätetään lapulta.

12 HUDDERSFIELDWIGAN 1
Huddersfield kuuluu joukkueisiin, jotka taistelevat sarjapaikastaan. Alla on ansaittu 0-2-tappio Leedsille. Terriersin hyökkäyskaarti on akilleen kantapää. Elphick ja Hogg ovat edelleen sivussa, Grabara saattaa palata. Wiganin kuuden pelin tappioton putki on nostanut Laticsin viivan alta kuiville, mutta kevään taistelusta on luvassa todella armoton. Dowell, Dunkley, Fox, Gelhardt, Pearce sekä Sterling ovat lasaretissa. Lisämiinus tästä. Kumpikin etenee tärkeään kohtaamiseen puolustus edellä – vähämaaliselta vaikuttaa. Terrierit pitää pisteet kotona karvan yli 40 prosentin todennäköisyydellä. Vain pari pinnaa liikaa pelattu kotivoitto on otettava varmaksi, vaikkei maistuvuus paras olekaan. Porukoissa ristivarmistuksella.

13 MIDDLESBROUGHSWANSEA 1
Boro on heräämässä kreivin aikaan. Joukkue pääsi pitkästä aikaa voiton makuun, kun Charlton kaatui suht ansaitusti reissussa 1-0. Kausi on ollut hyvin vaikea, hyökkäyspeli on ollut nuhaista. Ayala ja Friend ovat alakerrasta vieläkin sivussa, Fry ja Roberts saattavat palata tositoimiin. Swansea ei ole voittanut kolmeen peliin, mutta äärimmäisen tasaisessa keskikastissa saumat nousukarsintaan ovat edelleen olemassa. Myös Joutsenilla on haasteensa hyökkäyspäässä. Byers, Routledge ja van der Hoorn ovat sivussa, Celina on epävarma tapaus. Boro voittaa kaksi kertaa viidestä. Luotetaan isäntien nousevan vähitellen potentiaalin tasolle – Boro nousee hieman alimerkattuna ideavarmaksi.

========================================

———————————————————————————