Betsari

Vakio 1

Vakio 1

Sulkeutuu 30.5. klo 16.28

1. Schalke 04 – Werder Bremen 51 23 26
2. Hertha BSC – FC Augsburg 47 26 26
3. VfL Wolfsburg – E. Frankfurt 45 26 28
4. Mainz 05 – Hoffenheim 41 28 31
5. Bayern München – F. Düsseldorf 45 30 25
6. Mönchengladb. – Union Berlin 40 27 33
7. SC Paderborn – Bor. Dortmund 42 28 30
8. FC Köln – RB Leipzig 45 27 28
9. FC Heidenheim – Erzgebirge Aue 43 26 32
10. Dynamo Dresden – VfB Stuttgart 48 25 28
11. HSVSVW Wiesbaden 43 29 28
12. Esbjerg – AaB 46 27 28
13. Lyngby – FC Köbenhavn 44 28 28
Vaihto maanantaina klo 06.00
4 108 €

Kohteet tulossa

Jalkapallo (Vitibet.com):

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

VIHJEET:

Emme ole valmiita vielä vihjeriviin!

=========================================

Näin www.veikkaus.fi näkee Vakio1 kierroksen

Bayern München, Dortmund ja Leipzig Vakiovihjeen varmat

Harvinainen tilanne Vakiossa: ei se, että Bayern München on jättisuosikki, mutta se, ettei Bayern kuitenkaan ole ylipelattu. Pete Käenmäki on laatinut vihjeen kohde kohteelta. Lue alta ja poimi tipsit talteen.

1 SCHALKEWERDER BREMEN X2

Bundesliiga Schalke jatkoi hyvin heikkoja otteitaan keskiviikkona, kun joukkue hävisi Düsseldorfille reissussa 1-2 ja hävisi myös xG:n maalilla. Nyt alla on jo kymmenen voitotonta liigapeliä perätysten. Tärkeä Mascarell, Serdar ja Harit ovat keskikentältä sivussa, toppareista Stambouli sekä Todibo ovat pois. Werder on saanut puolustuksensa vihdoin toimimaan ja alla on kaksi oman pään nollaa, mikä on nostanut itseluottamusta huomattavasti. Gladbachia vastaan joukkue oli pelillisesti jopa parempi. Pizarro on kärjestä sivussa, toppari Toprak on epävarma osallistuja. Werder saa palautumiseen yhden päivän enemmän, mikä on tiiviissä ottelutahdissa pitkän pelitauon jälkeen selkeä etu. Schalken suosikkiasema jää maksimissaan 45 prosenttiin, niinpä kotivoitto on saanut liikaa kannatusta. Rohekasti ohituskaistalle, X2.

2 HERTHAAUGSBURG 1

Bundesliiga Hertha haki viikolta todella kovan vierastasurin Leipzigilta. Berliiniläisten otteet ovat olleet vahvasti noususuuntaiset ja keskiviikkonakin esitys oli todella väkevä. Topparit Rekik sekä Stark, laiturit Wolf sekä Kalou ja keskustan optio Ascacibar ovat sivussa. Augsburg jäi jumbo Paderbornin isäntänä kiikareihin, mutta tappiokaan ei olisi ollut xG:n valossa epäreilua. Keskikentältä Hahn on sivussa, epävarma tapaus on kolmen maalin Finnbogason. Augsburg joutuu nyt vahvasti puolustusasemiin, kun Hertha vie pallonhallinnan ja kontrollin. Kotijoukkueen suosikkiasema nousee hieman alle 50 pinnaan, joten kotijoukkueen kannatus on kohdillaan. Isännät saavat varmavalinnan.

3 WOLFSBURGFRANKFURT 1×2

Bundesliiga Wolfsburg laittoi todella kovan myllyn päälle Kusenin vieraana ja laittoi isännät mankeliin 4-1-lukemin. Voitto oli täysin ansaittu, mutta maalin ero ehkä kuvaavampi. Avauksesta keskikentän Guilavogui on loukkaantuneena. Lisäksi alakerrassa on pientä lovea, sillä Otavio, Willem sekä Gerhardt ovat poissa. Otteluruuhkassa kapea rosteri on haittatekijä. Eintracht oli maileja parempi Freiburgin isäntänä, mutta sai tyytyä 3-3-pistejakoon. Frankfurt tosin loi xG:tä jäätävästi peräti 4,9 maalin edestä. Alakerrassa virheet ovat arkipäivää ja niistä saatiin maksaa taas. Seitsemän häkin Paciencia jatkaa sivussa, kuten myös avauksen toppari Abraham. Wolfsburg ansaitsee karvan päälle kerran kahdesta voittavan suosikkiaseman. Poikkeuksellinen tukko päätyy pelivalinnaksi, koska isäntien ohi ei ole halua, vaikka kannatus on hivenen yli.

4 MAINZHOFFENHEIM X2

Bundesliiga Mainz päätyi Unionin kanssa peliä hyvin kuvaavaan 1-1-tasuriin viikolla. Aktiivinen joukkue on altis virheille ja alakerta on antavainen. Ykkösvahti Zentner on sairastuvalla loppukauden. Hoffenheim kairasi Kölnistä 3-1-kotivoiton, mutta xG:n valossa Köln oli jopa parempi. Joukkueen pelillinen vire on ollut mainio. Hübner, Kramaric, Belfodil, Adamyan ynnä Stafylidis ovat katsomon puolella, joten pieni miinus poissaoloista. Pelin kuvasta voidaan odottaa tasaista. Hoffenheim on marginaalinen, karvan alle 40 prosentin suosikki. Peliväki on sen sijaan tekemässä Mainzista suosikkia, niinpä pelit ristin kautta kakkoseen.

5 BAYERN MÜNCHENDÜSSELDORF 1

Bundesliiga Bayern pelasi todella kontrolloidun klassikon. Prässi toimi, matalammalta puolustaminen toimi, tukitoimet onnistuivat ja lopulta Kimmichin oivalluksella hankittu 1-0-voitto oli tyylikäs. Tolisso, Süle ja Coutinho jatkavat sivussa. Ykkösvahti Steffen jatkaa lasaretissa, hyökkäyksestä Tekpeteyn ja Kownackin pelaaminen on epävarmaa. Fortuna raapi ilahduttavan ja ansaitun 2-1-kotivoiton Schalkesta. Viime kierrosten vire on varsin positiivinen. Bayern pelasi tiistaina aikaisen pelin, Düsseldorf keskiviikkoiltana – etu isännille. No, eipä siitä edusta liikaa iloa ole, sillä tasoero on julmettu. Kotivoitto toteutuu jopa useammin kuin yhdeksän kertaa kymmenestä. Ei ole ykkönen edes ylipelattu – usein osuva runkovarma.

6 MÖNCHENGLADBACHUNION BERLIN 1X

Bundesliiga Gladbach on pelannut kaksi pelillisesti heikkoa ottelua putkeen. Erityisesti pallollinen tekeminen, murtautuminen ja maalipaikkojen luominen on ollut todella vaikeaa. Tärkeä Zakaria jatkaa sivussa, kuten myös seitsemän maalin Embolo. Miinusta tästä. Union oli pelillisesti hieman Mainzia parempi, mutta sai tyytyä kotona 1-1-tasuriin. Virhealtis joukkue hakee isoja palloja ja keskityksiä, mutta maalinteko on usein nihkeää. Keskikentän Anrich on pelikiellossa, kärjestä Becker on poissa, alakerrasta avauksen Lenz on epävarma tapaus. Isännät saavat yhden välipäivän Unionia enemmän, mistä on piirrettävä plussa. Kotivoiton todennäköisyys ei yllä aivan edes 60 prosenttiin. Heiman liikaa peliä kerännyt ykkönen vaatii rinnalle merkin. Porukoissa kohteen voi rastia jopa umpeen.

7 PADERBORNDORTMUND 2

Bundesliiga Paderborn jäi 0-0-tasapeliin Augsburgin vieraana, mutta oli pelillisesti parempi ja voitti xG:n yli puolella maalilla. Ero karsijan paikalle on venynyt jo kahdeksaan, joten paine voittaa on todella suuri. Kilian jatkanee sivussa. Der Klassiker ei ollut Dortmundilta aivan paras esitys. Peli tuntui hieman hermostuneelta, helppoja pallonmenetyksiä tuli liikaa ja takkiin 0-1, joten kannutaistelu on käytännössä ohi. Reus, Schulz sekä Zagadou ovat sivussa. Dortmundilla on taskussaan päivän lepoetu. Vierasvoittoon päädytään käytännössä seitsemän kertaa kymmenestä. Ison suosikin kannatus ei ole liian suurta, joten BvB:n voitolla päästään ratsastamaan varmana.

8 KÖLNLEIPZIG 2

Bundesliiga Kölnille jäi taas kerran luu käteen, kun joukkue hävisi viikolla vieraissa Hoffenheimille 1-3, vaikka vei maaliodottamat. Tarina on ollut tauon jälkeen tuttu ja toisteinen. Avauksen toppari Czichos on epävarma tapaus, Bornauw on pelikiellossa. Leipzig jäi kotona 2-2-tasuriin viikolla Herthan kanssa ja esitys oli joukkueelle poikkeuksellisen vaisu. Ryhtiliiketä odotetaan. Taituri Forsbergin pelaaminen on epävarmaa, viimeksi ulosjaettu laitapakki Halstenberg kärsii pelikieltoa. Köln iskee isompaa palloa, Leipzig haluaa ottelun kontrolliinsa. RBL:n kuuluu olla 60 prosentin suosikki, joten vieraiden kannatus on jäämässä hämmentävästi selvästi liian pieneksi. Kakkosvarmalla mennään.

9 HEIDENHEIMERZGEBIRGE 1

2. Bundesliiga Heidenheim tappelee vielä suorasta noususta ja on ollut varsinkin kotikentällä todella vahva. Keskiviikkona joukkue pelasi reissussa kiikarit St. Paulin kanssa. Alakerrasta avauksen Hüsing on sivussa, hyökkäyksestä optio Thomalla. Auella on vielä ohuet saumat nousukarsintaan, mutta voittoja pitäisi alkaa putoilla tilille tiiviisti ja muiden kompuroida. Tauon jälkeen joukkue ei ole voittanut vielä kertaakaan, viimeksi tuli tärkeässä pelissä Darmstadtin isäntänä 1-3- tauluun. Vieraissa tulokset ovat olleet todella tiukassa läpi kauden. Auelta ei merkittäviä poissaoloja ole. Vierasjoukkueella on taskussaan päivää pidempi palautumisjakso, mistä plussaa. Kotijoukkue reilua luokkaa kovempi joukkue. Näistä lähtökohdista isäntien suosikkiasema jää hitusen alle 50 prosenttiin. Oikein pelattu ykkönen on mainio piikki.

10 DYNAMO DRESDENSTUTTGART 2

2. Bundesliiga Dynamo palaa tositoimiin ylimääräisen karanteenin päätyttyä. Pelituntumaan pääseminen on takuuvarmasti haastavaa ja siinä mielessä Stuttgartilla on melko suuri etulyöntiasema. Dresden lähti tauolle kahden voiton vauhdittamana, mutta on kolme ottelua vähemmän pelanneena sarjan jumbona. Hyökkäyspäässä on ollut suuria haasteita pitkin kautta. Avauksesta sivussa ovat puolustava keskikenttä Burnic sekä topparit Müller ja Ehlers. Stuttgart pelasi vasta torstaina viikkokierroksen pelinsä, joten rasituksen vuoksi ottelutuntumasta muotoutuvaa etua pitää pienentää. VfB taistelee kuitenkin suorasta noususta, joten tasoero on todella suuri. Lisäksi voidaan olettaa, että rotaatiota käytetään maksimaalisesti. Avauksen laitapakki Sosa on poissa. Karvan yli 70-pinnaisesta vierassuosikista silti puhutaan. Pelipinnat ovat aivan puissa, sillä vieraita on nakuteltu onnettomat rapiat 40 prosenttia. Jäätävä piikki.

11 HSVWIESBADEN 1X

2. Bundesliiga HSV:llä on torstailta alla suoran nousun suhteen todella tärkeä vieraspeli Stuttgartin kanssa. Voittaminen on ollut vaikeaa tauon jälkeen ja omassa päässä on ollut turhaa virhealttiutta. Avauksesta keskikentän Jung on sivussa, lisäksi muutama rotaatiopelaaja on sairastuvalla. Wiesbaden puolestaan taistelee putoamista vastaan. Tauon jälkeen tilillä on kaksi niukkaa 0-1-tappiota, mutta myös voitto Stuttgartista. Avauksen laitapakki Mrowca on loukkaantuneena. Wehen saa otteluun peräti kaksi päivää enemmän palautumisaikaa, mikä on tähän ottelutahtiin jo varsin merkittävä etu. Materiaaleissa ero on suuri isäntien hyväksi. Kotivoittoon päädytään hitusen harvemmin kuin kaksi kertaa kolmesta. Hieman ylipelattu kotisuosikki varmistetaan yllätysristillä.

12 ESBJERGAAB 2

Tanskan Superliga Nyt myös Tanskan liiga palaa koronatauolta. Esbjerg jäi ahtaisiin asemiin sarjan toiseksi viimeisenä. Maalinteon kanssa on ollut haasteita. Keskikentällä on lovea, kun Kauko on pelikiellossa ja Mathias Kristensen loukkaantuneena. AaB puolestaan hakee paikkaa kuuden parhaan joukkoon ja niin sanottuun ”mestareiden loppusarjaan”. Aalborgilaiset lähtivät tauolle hyvässä vireessä. Seitsemän maalin kärki van Weert on pelikiellossa, toppari Thelander lasaretissa. AaB pelaa aktiivista jalkapalloa myös vieraissa, ja kun Esbjerg mitä todennäköisimmin lähestyy ottelua defensiivisemmin, saavat vieraat kontrolloida pelin tempoa ja hallita palloa enemmän. Tasoero joukkueiden välillä on selvä, niinpä kavennetun kotiedun merkitys katoaa. Vieraat nousevat vähän alle 50 prosentin suosikkiasemaan ja noin kymmenen pinnaa alipelattuina varmaksi asti.

13 LYNGBY – FC KÖBENHAVN 2

Tanskan Superliga Lyngbyllä on vielä ohuet saumat kuuden joukkoon, mutta perusmeininki on keskikastin tasoa. Tilastojen valossa joukkue on ollut onnekas ja sijoitus on karvan verran yläkantissa. Keskikentältä avauksen Christjensen on sivussa. FC Köbenhavn lähti kauteen suosikkina, mutta on toisena – peräti 12 pistettä Midtjyllandin perässä. Kannu on lähestulkoon karannut, mutta peruuttelemaan joukkue tuskin missään pelissä enää lähtee. Tulivoimassa löytyy, mutta kärjestä on 13 maalia poissa, kun N’Doye sekä Wind ovat lasaretissa. Kööpenhaminalaisten pitäisi pystyä peliä viemään, tasoero tekee vieraista vähän alle kolme kertaa viidestä voittavan suosikin. Toistakymmentä prosenttiyksikköä alipelattu kakkonen on jämerä tolppa.

========================================

———————————————————————————