Betsari

Vakio 1

Vakio 1
Sulkeutuu 29.2. klo 16.58
1. Bournemouth – Chelsea 47 25 28
2. Newcastle U – Burnley 47 28 25
3. West Ham – Southampton 46 26 28
4. Watford – Liverpool 45 27 28
5. West Bromwich – Wigan 44 30 26
6. Fulham – Preston 44 27 29
7. Cardiff C – Brentford 48 25 27
8. Huddersfield – Charlton 41 30 28
9. Millwall – Bristol C 46 24 30
10. Sheffield W – Derby 48 25 27
11. QPR – Birmingham 42 29 28
12. Blackburn – Swansea 46 27 27
13. Reading FC – Barnsley 43 28 29
Vaihto maanantai aamulla klo 06.00
5 443 €

Jalkapallo (Vitibet.com):

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

Historia:

=========================================
VIIME KIERROS-SULKEUTUNUT

Näin www.veikkaus.fi näkee Vakio1 kierroksen

Manchester City varmaksi, Joutsenista ohitus – lue www.veikkaus.fi vihjeet:

”Crystal Palace ja West Bromwich ovat kierroksen maksavimmat varmaideat. Swanseasta ajellaan taasen tylysti ohi”, sanoo Pete Käenmäki (www.veikkaus.fi), joka on käsitellyt rivin kohde kohteelta. Lue vakiovihje alta.

VAKIO 1

1 LEICESTERMANCHESTER C 2

Erinomaista kautta pelaava Leicester kisaa UCL-paikasta – ja otteiden perusteella aivan ansaitusti. Choudhury kärsii pelikieltoa, Amartey, James ja Mendy ovat lasaretissa ja Ndidi epävarma osallistuja. Man Cityn fokus lienee europeleissä sekä cupissa, sillä liigasta kannu jää tällä kaudella saavuttamatta. Niinpä rotaatiota voi hyvinkin olla edessä. Sterling on sivussa, Laporte epävarma osallistuja. Viikkorasituksesta huolimatta City voittaa ottelun vähän useammin kuin kerran kahdesta. Vieraiden kannatus on jäämässä kymmenisen prosenttiyksikköä liian pieneksi, niinpä kakkonen piirtyy kupongille varmana. Porukoissa voi ristivarmistusta harkita.

2 SHEFFIELD U – BRIGHTON 1X

Sheffield on mukana europaikan taistossa, mutta alakerran suhteen matkassa on ollut onnea. Yhtä kaikki, kurinalainen ja hyvin organisoitu joukkue on enemmän kuin osiensa summa. Kokoonpanotilanne on erinomainen. Brighton on ollut tauluaan parempi läpi kauden, eikä nähtyjen otteiden valossa putoamisen pitäisi olla todellinen uhka. Kayal sekä Stephens ovat epävarmoja tapauksia. Ottelussa tuoksuu vähämaalisuus ja huolellinen puolustuspeli. Bladesin suosikkiasema on käytännössä 50 prosentissa, joten isäntien kannatus on pahasti laukalla, muttei ohituskaan oikein kiinnosta. Otetaan yllätysristi suosikin kaveriksi.

3 CRYSTAL P – NEWCASTLE 1

Palacen kurssi sojotti ennen taukoa pahasti alaspäin. Kolme tappiota on alla, edellisestä voitosta on pian kaksi kuukautta. Kelly, Sakho, Schlupp ja Tosun ovat loukkaantuneina, Tomkins saattaa olla sivussa. Newcastle otti viimeksi tylysti pataan Arsenalilta – varsin ansaitusti. Harakat kuuluisi otteiden valossa putoamiskamppailuun. Willems, Krafth, Manquillo sekä Dummett ovat sivussa, Carroll ja Clark hyvin todennäköisesti. Gayle, Muto ynnä Shelvey ovat epävarmoja osallistujia. Kahden reaktiivisen joukkueen mittelössä jalkapalloilullisilla hienouksilla ei juhlita. Kotkat on hyökkäyssuuntaan potentiaalisempi ja hieman laadukkaampana yli kerran kahdesta voittava suosikki. Kotivoitto on jäämässä jopa hieman alipelatuksi, niinpä Palace on mainio piikki.

4 SOUTHAMPTONASTON VILLA 1

Southamptonin kovin nousu on taittunut, mutta Pyhimyksillä riittää laatua sarjan parempaan puolikkaaseen. Redmond on sivussa, Boufal epävarma tapaus. Villa hävisi viimeksi kotona Tottenhamille 2-3, mutta tappio olisi voinut olla selvempikin. Puolustus on joukkueen selkein heikkous, putoaminen on aito uhka. Davis, Heaton, McGinn, Steer sekä Wesley ovat katsomon puolella, Mingsin pelaaminen on epävarmaa. Saints lähtee ottelua viemään ja kontrolloi. Noin kahta luokkaa parempi kotijoukkue vie pisteet kolme kertaa viidestä. Kohdilleen rastittu Soton on mainio suosikkivarma.

5 BURNLEYBOURNEMOUTH 1X

Burnley haki Villasta 2-1-vierasvoiton, mutta tasuri olisi kuvannut tapahtumia paremmin. Joukkueen vire on väkevä – alla on neljä tappiotonta ottelua. Barnes, Gibson ja Gudmundsson ovat sivussa, Lowton sekä Wood epävarmoja osallistujia. Bournemouth palaa talvitauolta. Panostukset treenikentillä on takuuvarmasti laitettu pallolliseen peliin, sillä hyökkäyskaarti ei ole onnistunut odotetusti. Tason pitäisi riittää sarjapaikan uusimiseen. Brooks, Daniels, Groeneveld ja Mepham ovat poissa, Kelly saattaa palata. Kovin suurta tasoeroa ei joukkueiden välillä ole, niinpä Clarets ansaitsee noin 45 pinnan suosikkiaseman. Ykkönen on kymmenisen pinnaa ylimerkattu, mutta hyvävireisen Burnleyn ohittaminen ei inspiroi. Risti suosikin kaveriksi osuvuutta lisäämään.

6 BRISTOL C – WEST BROMWICH 2

Bristol on sarjan ylivoimaisesti kovin ylisuorittaja. Maalipaikka-analyysien valossa City on ollut neljän heikoimman joukossa. Viime kierrokset ovat antaneet enteitä heikommalle tulosjaksolle. Afobe, Watkins ja Weimann ovat lasaretissa. WBA on päässyt takaisin jaloilleen, eikä ole hävinnyt neljään peliin. Viimeksi Nottinghamin isäntänä jäätiin tasuriin, vaikka voitto olisi tapahtumien valossa ollut täysin ansaittua. Diangana on sivussa, Peltier saattaa palata. Baggiesin pitäisi pystyä ottamaan peli hallintaansa. Tasoero on huomattavasti suurempi kuin sarjatilanne antaa ymmärtää, niinpä Albion voittaa lähes kerran kahdesta ja on täten käytännössä kohdilleen pelattu. WBA kelpaa tolpaksi.

7 LEEDSREADING 1

Leedsin pitisi johtaa sarjaa xG-tilastojen valossa päivänselvästi, mutta pelitapa sekä virheherkkyys ovat syöneet pistesaldoa isosti. Viimeksi Bristol jyrättiin selkeästi, vaikka taululla seisoi vain 1-0. Edmondson sekä Forshaw ovat sairastuvalla. Reading voitti viimeksi Sheffield Wedsin ansaitusti, mutta liki jakson mittainen ylivoima avitti. Viime kierroksilla otteet ovat olleet alavireisiä. Royals on alempaa keskikastia. Kokoonpanotilanteessa on haasteensa, sillä Gunter, Obita, Pele, Boye, Lucas Joao, Miazga sekä McIntyre ovat kaikki loukkaantuneina. Tasoero on sen verran julma, että Leeds vie voiton noin kolme kertaa neljästä. Kupongin suurin kotisuosikki on oikein pelattu ja usein osuvana laadukas varma.

8 BIRMINGHAMSHEFFIELD W 1

Birmingham on pelillisesti sarjan kovakuntoisimpien joukossa. Viimeksi vahvan Brentfordin kanssa pelattiin ansaittu 1-1-tasuri ja edellinen tappio on yli puolentoista kuukauden takaa. Hogan, Maghoma, McEachran sekä Mrabti ovat sivussa. Sheffieldin kurssi sojottaa puolestaan pahasti alaspäin – tosin pelillisesti Weds on ollut tauluaan parempi. Alla on jo kuusi sarjapeliä ilman voittoa. Urhoghide kärsii pelikieltoa, Fletcher, Odubajo ja Reach ovat poissa ja Luongo sekä Fox ovat epävarmoja osallistujia. Miinusta näistä. Kotivoitolle kellotetaan noin 45 prosentin todennäköisyys. Käytännössä kohdilleen rastittu kotivoitto on otettava varmaksi, porukoissa vaihtomerkki harkintaan.

9 NOTTINGHAMQPR 12

Nottingham on Bristolin jälkeen sarjan kovin ylisuorittaja. Forest on ollut onnekas varsinkin alakerran suhteen – omiin olisi pitänyt mennä liki kymmenen palloa enemmän. Alla on varsin onnekas vierastasuri WBA:n kanssa. Darikwa jatkaa sivussa. QPR pääsi takaisin voittojen tielle, kun viimeksi kaatui Stoke ansaitussti 4-2. Ärrien kuuluisi olla otteidensa valossa jopa nousukarsintasijojen tuntumassa. Owens on poissa. Viihdyttää ja vauhdikas ottelu on luvassa, eikä maalijuhlakaan yllättäisi. Forest voittaa noin kerran kahdesta. Vakioväki on takonut Forestin päälle 60 pinnan, joten vaihtomerkille on käyttöä. Vihjeeseen ykköskakkosella, porukoissa tukko on oiva optio.

10 PRESTONHULL 1X

Preston hävisi viimeksi kotonaan aivan ansaitusti Millwallille. North End ailahtelee, mutta on ollut kotonaan todella vahva. Bayliss, Bodin, Moult ja Ripley ovat loukkaantuneina. Hull on voittanut viimeksi tammikuun alussa. Tiikerit pelasi viimeksi hurlumhei-ottelun Swansean isäntänä. Peli päättyi 4-4, mutta Swans oli kentällä parempi. Bowler, Kane, Lichaj sekä Scott ovat sivussa, MacDonald, Sameulsen, Toral ynnä de Wijs ovat epävarmoja osallistujia. North Endin suosikkiasema kipuaa käytännössä 60 pinnaan, joten kotivoitto on reilut viisi pinnaa ylipelattu. Melko ison suosikin ohitus ei herätä intohimoja, mutta varmaksi Prestonia ei voi myöskään jättää. Ristiä rinnalle.

11 STOKECARDIFF 1

Stokella ei tunnu homma vain lähtevän kunnolla liikkeelle. Alakerrassa tehdään liikaa virheitä, ja vaikka pelillisesti Potters on ollut vähintäänkin kelvollinen, tulosta ei saada revittyä. McClean, Shawcross, Verlinden ja Ward ovat lasaretissa. Lievästi ylisuorittanut Cardiff on kovassa tulosiskussa, sillä ansaittu Wigan-tasuri oli jo yhdestoista tappioton ottelu putkeen. Mendez-Laing ja Vassell ovat sivussa, Connolly sekä Ralls epävarmoja tapauksia. Stoke pyrkii aktiivisuuteen ja nappaa tahtipuikon. Potters voitaa karvan useammin kuin kerran kahdesta ja jälleen kerran kannatus on jäämässä reippaasti liian pieneksi. Stoke taas piikiksi.

12 SWANSEAHUDDERSFIELD X2

Swansea ei ole voittanut viiteen peliin. Viimeksi walesilaiset olivat Hullia parempia, mutta tyytyminen oli pistejakoon. Johto suli loppuhetkillä, joka söi itseluottamusta. Byers ja Maric ovat poissa, van der Hoorn saattaa palata. Vaikeaa kautta pelaava Huddersfield oli viimeksi reissussa Derbyä parempi, mutta 1-1-tasuriin jäätiin. Daly, Elphick, Grabara ja Quaner ovat sivussa, Pritchard sekä Ahearne-Grant saattavat pelata. Swans hallitsee palloa, Terriers puolustaa tiiviinä. Myös Joutsenet kuuluu tähän liki 50 prosentin suosikkien joukkoon. Kun isäntien peliprosentit seilaavat 60 tuntumassa, on tarjolla kupongin laadukkain ohitus.

13 WIGANMILLWALL 12

Wigan on ollut pelillisesti merkittävästi tuloksiaan parempi. Paikoille on päästy tasaisesti, mutta viimeistely on sakannut. Alla on ansaittu vierastasuri Cardiffin kanssa. Dowell, Fox, Robinson ja Sterling ovat sairastuvalla. Millwall palasi voittojen tielle, kun Preston kaatui ansaitusti vieraissa 1-0. Kotona paremmin esiintynyt Lions haastaa isännät fyysisyydellään. Fielding, Thompson ja Williams ovat sivussa. Tasainen mittelö on edessä, Wigan jää marginaaliseen suosikkiasemaan. Peliprosenteissa ei kummempaa vääristymää ole, tosin risti on menossa ylimerkatuksi. Siksi pelivalinta on ykköskakkonen.

========================================

———————————————————————————