Betsari

Vakio 3

Sulkeutuu 25.1. klo 17.58

1. Wycombe – Tottenham 5 11 84
2. Athletic – Getafe 49 33 18
3. Rio Ave – Santa Clara 38 38 24
4. Benfica – CD Nacional 86 8 6
5. SC Farense – FC Porto 8 17 75
6. Fenerbahce – Kayserispor 79 15 5
7. Brescia – Monza 28 29 43
8. Cartagena – Mirandes 30 34 36
9. Jong Ajax – Go Ahead E. 55 18 27
10. FC Eindhoven – N.E.C. 31 29 40
11. Sochaux – Toulouse 25 33 42
12. Corinthians – RB Bragantino 64 22 13
Vaihto aamulla klo 06.37
6 530 €

Jalkapallo:
http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

Jääkiekko:

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=hokej&lang=fi

Rivimme:

*!. Wycombe – Tottenham
- - 2
*2. Athletic – Getafe
1 - -
3. Rio Ave – Santa Clara
1 x 2
*4. Benfica – CD Nacional
1 - -
*5. SC Farense – FC Porto
- - 2
*6. Fenerbahce – Kayserispor
1 - -
*7. Brescia – Monza
1 - -
*8. Cartagena – Mirandes
1 x 2
*9. Jong Ajax – Go Ahead E.
1 - -
*10. FC Eindhoven – N.E.C.
1 x 2
*11. Sochaux – Toulouse
1 x 2
*12. Corinthians – RB Bragantino
1 - -

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

www.veikkaus.fi vihjaa:

Mennyt kierros:

1 SHEFFIELD U – TOTTENHAM X2

Sheffield teki sen! Kauden ensimmäinen voitto oli vihdoin tosiasia Newcastle kaatuessa seuralegenda Billy Sharpin rankkarimaalilla 1-0. Itse ottelusta ei suurempia johtopäätöksiä voida vetää, sillä Newcastlen punainen kortti ekan jakson lopulla muutti ottelun luonnetta huomattavasti. Spurs puolestaan pelasi tälle kaudella kovin tyypillisen ottelun Fulhamia vastaan. Ensimmäinen jakso kokonaisuutena ihan mallikasta peliä ja palkintona ansaittu 1-0 johto. Toiselle jaksolle passivoituminen ja kaverille lopulta ansaittu tasoitus. Sitten loppuun pieni yritys voittomaaliin, mutta aika ei vain riittänyt. Jollain tavalla tästä matsista voidaan odottaa hyvin samanlaista koitosta, mutta kysymys kuuluu: miten hyvin Blades onnistuu oman etsikkoaikansa hyödyntämään? Tässä haetaankin vierasvoiton kylkeen juonikasta tasurivarmistusta.

2 LIVERPOOLMANCHESTER U X2

No nyt on herkkupala! Liverpoolin meno viime aikoina on ollut kuin varjo entisestään. Toki pinnoja on vielä raavittu jollain tahdilla, mutta yksinkertaisesti bensa taitaa olla ehtymään päin. Järkyttävät pelimäärät yhdistettynä etenkin toppariosaston loukkikierteisiin on tehnyt pahaa jälkeä Poolin yleiselle peli-ilmeelle. Unitedin kohdalla aivan samanlaista ongelmaa ei yleisellä tasolla vielä ole havaittavissa, mutta ilmiömäisen Bruno Fernandesin väsyminen alkaa olla vakava huolenaihe punaisten paholaisten riveissä. Fernandesin pelitapa on kaikkinensa varsin kuluttava ja mies on siihen nähden pystynyt pitämään uskomattoman pelitasonsa yllättävänkin hyvin läpi ruuhkien, mutta viime peleissä on alkanut näkyä viitteitä väsymisestä. Tässä ottelussa palautuminen, lataus ja sitä kautta oman huippupelinsä löytäminen onkin yksi ratkaisevista aspekteista molemmilla puolilla. United saa tietynlaista etua omalla todennäköisellä pelisuunnitelmallaan, johon kuuluu matalammalla puolustaminen ja terävät kontrat, joten tässä maistuu hieman prosentteja isommin vierasmenestys.

3 MANCHESTER C – CRYSTAL P 1

Kun muilla kärkijengeillä on selviä hiipumisen merkkejä pelitasossa, on Guardiolan City aivan päinvastaisessa nosteessa. Joukkueen peli on alkanut loksahdella ottelu ottelulta paremmin ja monien pelaajienkin suusta on kuultu: ”Olemme taas omalla parhaalla tasollamme”. Tässä ottelussa onkin vaikea povata suurempaa menestystä Hodarin jengille, vaikka historiassa juuri Palace on onnistunut kiusaamaan ennenkin huippuvireistä Cityä. Historia ei ole tae tulevasta ja tämän hetken suoritustasoilla City vie matsin reippaasti yli 80 % todennäköisyydellä. Kotivarma on varsin helppo valinta siis.

4 SASSUOLOPARMA 1

Sassuolon tahti on ollut varsin tasainen läpi kauden, sillä tappiot ovat tulleet tasaisesti vain selvästi parempia jengejä vastaan. Itseään heikommat Sassuolo on kyennyt hoitamaan vakuuttavalla prosentilla. Pientä pelintason notkahdusta alkukaudesta on havaittavissa, mutta yleisellä tasolla joukkueen suorittamisessa ei ole valittamista. Parman kohdalla tarina onkin synkempi eikä kujanjuoksu tunnu päättyvän millään. Nyt siitä sai maksaa työpaikallaan päävalmentaja Fabio Liverani. Liverania hieman kyynisemmin otteluita lähestyvä Roberto D’Aversalla on täysi työnsarka laivan kääntämisessä. Vaikka Sassuololla on tähän peliin tultaessa pientä rasitusta torstain Cup-pelistä, niin kotivarmaan luotetaan.

5 CROTONEBENEVENTO X2

Crotonen synkkyyteen ei myöskään ole näkyvissä suurempia valonpilkahduksia. Joukkue on valahtamassa ulos taistelusta sarjapaikasta jo kauden puolessa väliä ellei pian tapahdu suuria muutoksia suorittamisessa. Puolustuspeli ei vain ole riittävällä tasolla. Benevento puolestaan esiintyy sarjanousijoista selvästi laadukkaammin ja onkin todella mukavasti keskikastissa. Tässä ottelussa joukkue on vieraissakin pienoinen suosikki ja kelpaa lapulle, mutta mistään jättimäisestä suosikista ei ole kyse ja tasurivarmistus on paikallaan.

6 ATALANTAGENOA 1

Atalantan vire on viime aikoina äitynyt varsin mallikkaaksi ja joukkue on napsinut selviä voittoja pelistä toiseen. Beneventoa vastaan joukkue takoi taululle xG:täkin reippaasti yli neljän maalin, joka on jo todella rajua ilotulitusta. Etenkin ääritaitavan Josip Ilicicin paluu huippuvireeseen on tärkeä aspekti loppukautta silmällä pitäen. Genoankin vire on ihan mukava viime ajoilta ja etenkin voitto Bolognasta oli tärkeä. Tässä ottelussa on kuitenkin vain yksi suosikki – kotijoukkue Atalanta. Isännät vievät täydet pinnat lähes neljä kertaa viidestä ja ovat luontainen varma.

7 INTERJUVENTUS 12

Italian kierroksen helmenä on itseoikeutetusti kahden jättiläisen kohtaaminen, josta panoksia ei puutu. Vaikka Inter on toistaiseksi korkeammalla sarjataulukossa, on Juventuksen vire viime aikoina ollut väkevämpi. Etenkin hyökkäyspeliin on löydetty todellista meininkiä ja joukkue on takonut pelistä toiseen palloa verkkoihin rajulla tahdilla. Conte toki tietää tämän ja lähtee keittämään omia liemiään Juven hyydyttämiseen. Juvella on pieniä koronahuolia etenkin alakerrassa, joka kääntää vaakakuppia Interin suuntaan ja isännät ovatkin tasaisessa ottelussa pienoinen suosikki. Todella mielenkiintoinen ottelu kaikkinensa, jossa lähdetään runsansmaalisuuden vuoksi ohittamaan tasuria.

8 BAYERN MUNCHEN – SC FREIBURG 1

Saksan jättiläisen vire ei ole ollut millään mittarilla kova viime aikoina, mutta todellinen pohjanoteeraus koettiin Saksan Cupissa, jossa kakkosbulin Holsten Kiel tiputti joukkueen jatkosta! Ehkä tämä ottelu herätti viimeistään jättiläisen? Joukkue on nimittäin onnistunut kerryttämään pinnoja esityksiään kovemmalla tahdilla, mutta nyt tappiot Mönchengladbachille sekä Kielille perätysten realisoivat tasonlaskua. Freiburgin meno on puolestaan ollut todella lennokasta ja joukkue on sarjassa jo viiden ottelu voittoputkessa. Viimeiseen neljään otteluun maaliero 14-2 kertoo, ettei Bayernille ole luvassa ilmaisia pisteitä. Sen verran suuri tasoero kuitenkin joukkueiden välillä on, että alavireinenkin BM on jättisuosikki kotona. Tuskin myöskään tappiot jäävät täysin ilman reaktioita ja Freiburg voikin joutua sijaiskärsijäksi. Kotivoitto isketään siis lapulle kaikesta huolimatta.

9 E. FRANKFURTSCHALKE 04 1

Frankfurt on saamassa riveihinsä todella kovan lisän, kun Real Madridiin myyty Luka Jovic on tulossa lainalla takaisin joukkueen yläkertaan. Ehtiikö mies vielä tähän otteluun on kysymysmerkki, mutta Frankfurt on ilman Joviciakin löytänyt varsin hyvän suoritustason ja herra onkin ns. kirsikka kakun päälle. Vierasjoukkue Schalke teki viimein sen mitä koko jalkapalloyleisö on odottanut – nimittäin voitti jalkapallo-ottelun sarjassa yli vuoden tauon jälkeen! Juhlittu sankari oli vasta 19-vuotias Matthew Hoppe, joka viimeisteli uransa ensimmäisen, toisen sekä kolmannen miesten maalinsa samassa ottelussa! Vaikka voitto teki varmasti ihmeitä koko Schalken rosterille, joutuu se tähän otteluun jälleen suurena altavastaajana. Kotivoitto toteutuu yli kuusi kertaa kymmenestä ja sopii varmaksi.

10 LORIENTDIJON 2

Lorientilla on käynnissä todellinen koronakriisi, sillä joukkueelta on yli kymmenen pelaajaa karanteenissa ja useampi posiitivinen testitulos alkuviikon testauksissa. Tämän ottelun pelaaminen onkin tätä tekstiä kirjoittaessa todella epävarmalla pohjalla. Mikäli ottelu pelataan, kannattaa valveutuneen veikkaajan tutkia kokoonpanotiedot tarkasti. Vierasvoitto isketäänkin tästä syystä kupongille, mikäli siipirikkoinen Lorient pakotetaan otteluun osallistumaan.

11 STRASBOURG – ST-ETIENNE 1X

Strasbourg on kahden ottelun voittoputkessa ensimmäistä kertaa tällä kaudella! Joukkueen peli on loksahdellut yleisestikin parempaan suuntaan ja etenkin pari nollapeliä antaa posiitivista signaalia taistelussa sarjapaikasta. Etiennen kohdalla puolustuspeli ei ole ollut se suurin juhlanaihe, mutta hyökkäyspelissä onkin ollut sitten paljon hyvää. Vähän paremmalla onnella vierailla voisi olla vyöllään useampikin voitto viime kierroksilta, joten Claude Puel on vihdoin tuntunut löytäneen tarvittavan otteen jengistä. Tiukka alakerran taisto kahden hyvävireisen alakastilaisen välillä, jossa Strasse on kotiedun turvin suosikki. Kotivoitto saa tuekseen kuitenkin etukäteen vähämaalisessa taistossa tasapelin.

12 NANTESLENS X2

Sarjan 17. sijalla viihtyvä Nantesin viimeisimmästä voitosta on kulunut jo hyvä tovi. Lorient kaatui marraskuun alussa 2-0 lukemin. Joukkue on silti onnistunut välttämään tappioita kohtalaisesti ja pisteitä on karttunut tasapelien muodossa. Hieman paremmalla onnella voittojakin olisi tiukoista matseista napsittu, joten mistään yltiöpäisestä kriisistä ei vielä ole kyse. Lens sen sijaan operoi edelleen sarjan keskikastissa 9. sijalla, vaikka ihan viimeaikojen vire ei olekaan ollut alkukauden liidon tasolla. Tästä ottelusta onkin hankala löytää selvää suosikkia. Luotetaan Nantesin voitottoman putken venyvän vielä yhden matsin ajan ja X2 lapulle.

13 NICEBORDEAUX 1

Joulukuun alussa erotetun Patrick Vieran tilalle loppukaudeksi tullut Adrian Ursea ei ole vielä saanut Nicea sen suurempaan lentoon yksi voitto kahdeksasta ottelusta on kovin laiha saldo. Etenkin puolustuspelissä on suuria ongelmia, sillä maalipaikkoja vuotaa omiin pelistä toiseen tolkuton määrä. Bordeaux on suorittanut varsin tasaisesti läpi sesongin ilman suurempia notkahduksia. Toki hauska tilastoknoppi on, että joukkue ei ole voittanut sarjassa kahdesti peräkkäin kahteen vuoteen! Nice ei kuitenkaan ole aivan niin heikko mitä peliprosentit saattavat näyttää ja tässä otetaan rohkeasti kantaa kotivarmalla.

14 LILLEREIMS 1

Lille on tiukasti kiinni kärkikahinoissa, vaikka kompastelikin Angersia vastaan edelliskierroksella. Lillen puolustaminen on ollut läpi kauden varsin solidilla tasolla, josta kertoo sekin fakta, että joukkue on onnistunut pitämään vastustajansa alle yhdessä xG:ssä viimeisessä yhdeksässä ottelussa. Reims on kyennyt omalta osaltaan kääntämään alkukauden heikkoa suorittamistaan ja kivunnut sarjataulukossa jo mukavasti keskikastin paikoille. Toki viime aikoina pallokin on pomppinut alkukautta suosiollisemmin. Lille on kahdesta joukkueesta useampaa luokkaa laadukkaampi ja kotona selvä suosikki. Kotivoitto löytää lapulle noin kaksi kertaa kolmesta toteutuvana skenaariona.

15 LYONMETZ 1

Lyon on alkukauden tahmeuden jälkeen äitynyt hirmuvireeseen ja uusittu yläkuusikko on ollut erinomaisessa liidossa. Milanista tullut brassi Lucas Paqueta on tuonut oivallisesti lisää pallollista osaamista keskustaan ja laidalla Ekambi-Kadewere tukeneet vapaana kärkenä säkenöivää Depayta. Sylvinhon alainen tylsä Lyon on muisto vain. Sarjan keskikastissa operoiva Metz pitäisi olla kaikin puolin suupala Lyonille tässä kohtaa. Kotivoitto on ~ 75 % tapahtuma ja selkeä varma.

16 CD NACIONALMOREIRENSE 1X

Primeiran keskikastin kamppailussa iskevät yhteen Nacional sekä Moreirense. Kaksi kohtalaisen tasaista kokonaisuutta, joista Moreirense on tuloksellisesti aavistuksen väkevämmässä vireessä. Isäntien tappioita selittävät kuitenkin kovat vastustajat ja pelitasollisesti se onkin hieman vieraitaan parempi kokonaisuus ja kotona hienoinen suosikki. Varsin vähämaalinen ottelu ennakkoon ja tasapelin todennäköisyys kasvaakin tästä syystä. Tasuri sopii näin ollen mukavasti kotivoiton rinnalle.

17 SANTA CLARA – FC FAMALICAO X2

Äärimmäisen tiukassa Primeiran keskikastissa – tai no ”muut kuin neljä jättiläistä kastissa” – Santa Claran ja Famalicaon välillä on kahdeksan joukkuetta, mutta vain neljä sarjapistettä. Tämä on omiaan kertomaan, miten pienistä marginaaleista on kyse kun sarjan 7. ja 16. kohtaavat. Viime kauden sensaatiojoukkue Famalicao on tällä kaudella joutunut kohtaamaan realismin ja ainoa tavoite onkin sarjapaikan säilyttäminen. Santa Clara on tässä ottelussa kotiedun turvin suosikki, mutta kuten Primeiran tyyliin vähämaalinen ottelu on ennakoon tiedossa. Tässä kuitenkin luotetaan piskuisen vierasjengin venymiseen ja ohitellaan kotivoitto.

18 GIL VICENTEMARITIMO 1

Kupongin kolmanteen Portugalin matsiin sopii aika pitkälti samat sävelet mitä kahteen aiempaan. Kaksi keskikastin tasaista joukkuetta, jotka pelaavat lähtökohtaisesti vähämaalista jalkapalloa. Vicente on tosin tästä vielä kärjistetty esimerkki, sillä se on isossa kuvassa jo todella vähämaalinen Primeirankin mittakaavassa. Vicente on näistä kahdesta pykälää laadukkaampi kokonaisuus ja kotona sopii pienenä kannanottona aina kotivarmaksi saakka.

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

Karamba-potit online

Vedenpitävät takit ja housut

Testaamme mainoksia!