Betsari

Vakio 2-10

Futisvakio 3
Sulkeutuu 17.5. klo 14.28
1. FC Köln – Mainz 05 52 26 22
2. Union Berlin – Bayern München 10 11 80
3. FC St. Pauli – FC Nürnberg 40 35 24
4. Greuther Fürth – HSV 22 33 46
5. SVW Wiesbaden – VfB Stuttgart 18 21 62
6. Arm.Bielefeld – VfL Osnabruck 64 23 12
7. Belshyna – FK Vitebsk 32 30 38
8. Dinamo Minsk – Islotsh 61 24 15
9. Ruh Brest – FK Smolevitshi 67 18 16
10. EB/Streymur – NSI 47 16 37
11. VikingurGI/LIF – Skala 55 26 19
12. IF – HB 50 18 31
Vaihto aamukka klo 05.50
11 549 €

Jalkapallo:
http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

Muutama vihje www.veikkaus.fi

1 KÖLNMAINZ
Kummankin joukkueen kaudet ovat edenneet pitkälti ansaitusti ja kentällä nähtyjen otteiden mukaisesti. Materiaaleissa tasoeroa on noin puolitoista luokkaa Kölnin hyväksi. Kotijoukkueelta avauksen toppari Czichos on pitkään sivussa, covid-potilas Jakobs tuskin myöskään pelaa. Vierailta taasen ykkösvahti Zentner on katsomon puolella ja kahden maalin Mateta on pelikiellossa. Vastakkain on kaksi aktiivisesti prässäävää joukkuetta, joten liikettä kentällä taatusti nähdään ja todennäköisesti myös varsin aaltoilevaa peliä. Köln on vaarallinen erikoistilannejoukkue, joka pelaa varsin suoraviivaisesti. Kotivoittoon päädytään käytännössä kerran kahdesta. Maaliodotusarvo kipuaa puolestaan vähän päälle kolmen rysän. Alustavan jakauman perusteella Kölnin kannatus on karkaamassa kuitenkin liian suureksi, joten maksavimmat rivit löytyvät Mainzin venymisistä.
Todennäköisimmät: 1-1, 2-1, 2-0
Hyviä hakuja: 0-2, 0-3, 1-2, 1-3

2 UNION BERLINBAYERN MÜNCHEN
Union Berlin on pelannut hyvän kauden ja keskikastin sijoitus on aivan ansaittu. Bayern olisi puolestaan voinut kerätä tähän mennessä enemmänkin pisteitä kasaan. Isäntien avainpelaaja, kärki Andersson on poissa, laituri Gogia ja hyökkääjä Becker ovat lasaretissa, lisäksi avauksen Friedrich on pelikieltoisena sivussa. Vierailta puolestaan Tolisso, Süle ja Coutinho ovat ulkona. Puolustus on Unionin akilleen kantapää ja nyt myös hyökkäyksen suurin syömähammas, pääpalloja kovalla prosentilla vievä Andersson on poissa. Vaikea peli on luvassa, kun Bayern painaa paineen syvään isäntien päätyyn. Tasoero on valtava, niinpä vieraiden suosikkiasema kipuaa aina 80 prosenttiin asti. Maaliodottama nousee 3,20 tuntumaan. Union jää pelissä maaleitta jopa vähän useammin kuin kerran kahdesta, joten isäntien nolla on alustavalla jakaumalla mainio runkomerkki-idea. Maltilliset vierasvoitot kannattaa lapulle mahduttaa.
Todennäköisimmät: 0-2, 0-3, 0-1
Hyviä hakuja: 0-1, 0-2, 0-6

3 WERDER BREMENLEVERKUSEN
Werder Bremen on alisuorittanut, mutta sarjasijoitus ei ole silti kuin sijan, kaksi alakanttiin. Leverkusen on puolestaan ylisuorittanut hieman. Isänniltä keskikentän tärkeä Klaassen on pelikiellossa, hyökkääjä Füllkrug sairastuvalla ja toppari Toprak epävarma osallistuja. Kusenilta kärki Vollandin pelaaminen on epävarmaa. Werder joutuu ottamaan vastaan, sillä Leverkusen haluaa pitää palloa ja kontrolloida pelejään selkeästi. Bremenin alakerta on ollut kovilla läpi kauden, mutta nyt katseet siirtyvät pallolliseen tekemiseen – onko siihen saatu tauon aikana mitään tolkkua? Ottelu on kiistatta hieman haastava arvioitava. Vierassuosikista on toki kyse, mutta miten isoksi ero pitäisi arvioida? Nostetaan Kusen tällä kertaa 50 prosentin suosikiksi. Ottelun maaliodotusarvo jää puolestaan karvan yli 2,90. Isännät jäävät nollille kerran kolmesta. Alustavan jakauman perusteella vieraiden sekä maalijuhlan kannatus on karkaamassa pahasti laukalle. Nollat tuovat riviin arvoa.
Todennäköisimmät: 1-1, 1-2, 0-1
Hyviä hakuja: 0-0, 0-1, 3-0, 3-1

Jääkiekko:

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=hokej&lang=fi

======================

Isot suosikit Shahtjor ja Dinamo Brest muodostavat vakiovihjeen rungon

”Nicaraguan Clausurassa pelataan kaksinkertainen runkosarja, jonka jälkeen kuusi parasta etenee pudotuspeleihin. Runkosarjan kaksi parasta pääsee suoraan välieriin. Yksi kausi jakautuu eteläamerikkalaiseen tapaan Aperturaan sekä Clausuraan, jotka ovat yhden kokonaisen kauden (2019/20) sisällä kaksi omaa kauttaan”, kirjoittaa Pete Käenmäki, joka on ruotinut Vakion kohde kohteelta. Lue alta ja poimi vinkit talteen.

1 CHINANDEGAJUVENTUS 12

Chinandega on tällä haavaa pisteen kutossijan perässä, mutta alla on myös neljä voitotonta kamppailua. Omiin menee liikaa, mutta kotona tuloksia on irronnut paremmin. Juventus on puolestaan juuri kuudentena ja kuuluu sarjan runsasmaalisimpiin joukkueisiin. Vieraista tilillä ei ole vielä yhtään voittoa, mihin vaikuttaa defensiivisempi taktiikka, joka ei yksinkertaisesti toimi. Hyökkäyspeli jää ohuemmaksi, eikä joukkue osaa puolustaa riittävän hyvin.

Markkina arvioi Juventuksen reilua kahta luokkaa isäntiä laadukkaammaksi kokonaisuudeksi, niinpä vierasvoittoon päädytään vähän useammin kuin kaksi kertaa viidestä. Tasurin kannatus on menossa kovasti yli, niinpä ykköskakkonen tuntuu tähän kohtaan mainiolta pelivalinnalta.

2 LAS SABANASREAL MADRIZ X2

Sarjajumbo Deportivo Las Sabanas on voittanut Clausuran 12 kierroksen aikana vasta kerran, tehnyt maalin keskimäärin vain vähän reilu joka toisessa ottelussa ja päästänyt eniten omiin. Joukkueen saumat kuuden joukkoon alkavat toistaiseksi ainoana joukkueena karata. Real Madriz on puolestaan voittanut kaksi edellistä peliään ja on tasapisteissä kuudennen kanssa. Reissusta kasassa on tosin vain yksi voitto.

Hieman yli luokkaa heikommaksi arvioitu Sabanas säilyy kotiedun ansiosta marginaalisessa suosikkiasemassa. Kotivoitto on liki kymmenen prosenttiyksikköä yli, joten maksavin idea on ohittaa kotivoitto.

3 OCOTALART JALAPA 1X

Toiseksi viimeisenä majaileva Ocotal on hävinnyt kolme peliä putkeen. Mikäli kuuden joukkoon mielii, on voitoille päästävä pikatahtiin, joten taktisella puolella on tehtävä muutoksia aktiivisempaan suuntaan. Art Jalapa, tai tuttavallisemmin Municipal, on kuuden pisteen karkumatkalla seitsemänteen sijaan nähden. Art etenee kernaasti puolustuspelin ehdoilla, eikä ole voittanut vielä vieraissa.

Molemmat joukkueet ovat kuitenkin kotoisin Ocotalista, joten paikallisvääntö on edessä. Maalinteko on ollut vaikeaa molemmille, ja kun Nicaraguan sarja on muutenkin vähämaalisempi, tuskin derbyssä maalijuhliin äidytään. Lähtöasetelmat ovat hyvin tasaiset, eikä laadukkaammaksi arvioitu Jalapa yllä edes suosikiksi saakka, vaan Ocotal on pikkiriikkinen ennakkosuosikki. Pelikansa on kuitenkin tekemässä vieraista suosikin. Kotivoiton kautta ristille.

4 DIRIANGENWALTER FERRETTI X2

Sarjan vähämaalisin joukkue (1,67 per peli) Diriangen jahtaa paikkaa kahden kärkeen ja on Real Esteliä perässä vain kaksi pinnaa. Viimeksi kärsitty 1-2-tappio sarjakärki Managualle ja sitä edeltänyt tasuri sarjajumbon kanssa ovat tuoneet pieniä mutkia matkaan. Aperturan runkosarjan voittanut Walter Ferretti on neljäntenä, kuusi pistettä päivän isäntiä perässä, joten vieraille edessä on iso peli. Vieraista löytyy tulivoimaa, mutta reissussa Walter on ollut selkeästi defensiivisempi. Potentiaalia joukkueesta löytyy.

Vaikka joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, on Diriangen markkinan arvion mukaan näistä luokkaa laadukkaampi. Aperturan perusteella kuitenkin tasoeroa ei pitäisi juuri olla. Siksi isäntien voiton todennäköisyys jää hieman alle 50 prosenttiin. Isäntien alustavat prosentit ovat menossa rajusti metsähallituksen puolelle, niinpä järkipelaaja lähtee reippaasti ohitustielle.

5 MANAGUAREAL ESTELI 1

Managua johtaa Clausuran runkosarjaa ja on tappioton seitsemän peliä putkeen. Joukkue on edennyt kotona voitosta toiseen. Real Esteli on toisena, vain kaksi pistettä isäntiä perässä ja kaksi sarjakolmosta edellä. Neljän pelin voittoputkessa etenevä joukkue on ollut vieraissa varsin vähämaalinen ja puolustaa tiiviisti. Joukkueet kohtasivat joulukuussa Aperturan finaaleissa, jolloin Esteli haki toisen osaottelun jatko-ottelusta mestaruuden.

Sarjan kärkikamppailussa kohtaa kaksi varsin tasavahvaa nippua, joista markkina kuitenkin pitää Esteliä hieman parempana. Näistä lähtökohdista kotivoittoon päädytään silti noin 45 prosentin todennäköisyydellä. Hivenen alipelatuksi on kotivoitto jäämässä, niinpä Managua kelpaa piikiksi.

6 BELSHINAGORODEJA 1X

Belshina kärsi 0-1-tappion Torpedo Belazin vieraana, mutta olisi ansainnut pisteen matkaansa. Myös avauskierroksella Belshina oli tulostaan parempi, joten potentiaalia on piilossa. Viimeistely kaipaisi kuitenkin lisää laatua. Gorodejan kausi on alkanut todella heikosti, eikä tilillä ole vielä yhtään tehtyä maalia. Viimeksi Shahtjoria vastaan esitys oli kovin ponneton ja tappio aivan ansaittu.

Jumbofinaalista on kyse, mutta Belshyna on ollut kahdesta häviöstä huolimatta tauluaan parempi. Siihen nähden markkinan reilun 40 prosentin arvio kotivoitolle tuntuu hieman alhaiselta. Otteiden valossa 50 pinnankaan arvio ei tunnu liioittelulta. Belshinan kannatus on menossa laukalle, mutta ohitus ei tässä kohtaa inspiroi. Lisätään suosikin rinnalle risti osuvuuttakin lisäämään.

7 DINAMO MINSKTORPEDO BELAZ 1

Dinamo pelasi viihdyttävän derbyn FK Minskin kanssa. Ottelu oli tasainen ja olisi voinut päättyä yhtä hyvin pistejakoon Dinamon 2-3-tappion sijaan. Dinamo joutui avausjaksolla jo kolmen maalin takamatkalle ja sai ulosajon vajaan tunnin kohdalla, mikä vaikeutti takaa-ajoa FK:n puolustaessa tiiviisti.

Torpedo kaatoi puolestaan kotona Belshynan 1-0, mutta tasuri olisi kuvannut tapahtumia paremmin. Belaz on saanut avauskierroksilla pisteitä kasaan enemmän kuin se olisi ansainnut. Myös avauskierroksella xG:nsä selvästi alittaneen Dinamon iskukyky ei selviä sarjataulukkoa tuijottamalla – minskiläiset ovat kahta tappiota potentiaalisempia. Siksi markkinan arvio hieman yli 45 pinnan suosikkiasemasta tuntuu varovaiselta – tämä viittaisi kahden tasavahvan joukkueen kohtaamiseen. Dinamon kannatus on jäämässä selvästi liian pieneksi, niinpä ykkönen nousee tolpaksi.

8 SHAHTJORNEMAN GRODNO 1

Shahtjor dominoi Gorodejaa vieraissa ja käänsi pelin toisella jaksolla myös maaliodottamien valossa ansaituksi 2-0-voitoksi. Avauskierroksella joukkue alisuoritti rajusti. Neman puolestaan käänsi viimeksi tapahtumiltaan onnettoman avausjakson jälkeen pelin suunnan Vitebskiä vastaan ja otti lopulta täysin ansaitun 2-0-kotivoiton. Avauskierrokselta taskussa on suht ansaittu tappio.

Tasoero joukkueiden välillä on valtava, isäntien pitäisi pystyä suorastaan dominoimaan kohtaamista. Näistä lähtökohdista markkinan noin 70 prosentin suosikkiasema kotijoukkueelle on perusteltu. Usein osuva kotivoitto on saanut peliä vain muutaman pinnan liikaa, joten Shahtjor jätetään varmaksi.

9 BATERUH BREST 1

BATE kompastui avauskierroksella ja epäonnistui toistamiseen Slavian vieraana, kun takkiin tuli 1-2. Borisovilaiset menivät johtoon pelin alussa ja kontrolloivat, mutta olivat liian passiivisia ja hyökkäyskolmanneksella hyvin tehottomia. Pientä kriisinpoikasta on suurseurassa jo ilmoilla. Ruh kaatoi avauskierroksella Dinamo Minskin väkevästi pelin kuvaa vastaan, mutta hävisi viimeksi kotonaan Energetykille 0-1. Tällä kertaa xG oli kuitenkin Brestin puolella – vain viimeistely sakkasi.

BATE on kotikentällä massiivinen suosikki sarjanousijaa vastaan ja kovin yksipuolinen peli pitäisi kaiken järjen mukaan olla luvassa, mutta vire heittää epäilykset ilmaan. Markkina nostaa isännät lähes kolme kertaa neljästä voittavaksi suosikiksi. Ehkä näistä lukemista olisi syytä viilata vähän pois. Vakiokansa on säikähtänyt BATE:n kauden alusta liikaa ja pelipinnat ovat alla 60 pinnan. Suurseura otetaan tylysti varmaksi.

10 DINAMO BRESTSLAVIA MAZYR 1

Dinamo oli avauskierroksella Smolevichya parempi, mutta joutui tyytymään pistejakoon. Toisella kiekalla Slutsk kaatui reissussa 1-0, mutta ottelu oli varsin tasaväkinen. Hallitsevan mestarin kauden aloitus ei ole ollut erityisen vakuuttava. Slavia oli avauskierroksella hyvin epäonninen Slutskin vieraana ja olisi ansainnut minimissään pisteen. Lauantaina joukkue jysäytti kunnon pommin, kun BATE kaatui kotikentällä 2-1 – toki tasuri olisi kuvannut tapahtumia paremmin.

Tasoero joukkueiden välillä on todella suuri, niinpä Dinamo kipuaa noin seitsemän kertaa kymmenestä voittavaksi suosikiksi. Kohdilleen rastittu ykkönen jatkaa suosikkivarmojen putkea.

11 ENERGETIK-BGU – FK MINSK 1X

Energetikin kauden aloitus on ollut ruusuilla tanssimista. BATE kaatui vahvasti pelin kuvaa vastaan. Viimeksi joukkue kaatoi Ruh Brestin vieraissa 1-0 ja jälleen maaliodottamat olivat vastustajan suuntaan kallellaan. Vahvaa ylisuorittamista on havaittavissa, eikä puhtaaseen rekordiin pidä tuijottaa liikaa.

FK Minsk kaatoi avauskierroksella Belshinan 3-1, mutta vei xG:n vain noin puolella maalilla. Toisella kierroksella paikkalisvastustaja Dinamo meni nurin 3-2, mutta maaliodottamat olivat hyvin tasaiset. Sarjan piikkipaikka on hallussa, mutta hyökkäyspää on tuottanut maaleja todella kovilla tehoilla. Tason laskua on helppo ennakoida.

Minskiläisten kohtaamisessa vierasnippu on perustasoltaan kovempi, mutta ottelusta on helppo odottaa todella tasaista – FK Minsk on vain marginaalinen suosikki. Vieraat on nakutettu päälle 40 prosentin, niinpä ykkösristi maistuu pelivalintana.

12 VITEBSKSMOLEVITSHI X2

Vitebsk kaatoi avauskierroksella Gorodejan kotona 1-0, mutta tasuri olisi kuvannut tapahtumia paljon paremmin. Viimeksi joukkue oli kerta kaikkiaan saamaton Neman Grodnon vieraana ja otti ansaitusti 0-2 kuonoon. Smolevitshi avasi kauden onnekkaalla 1-1-vierastasurilla Dinamo Brestin kanssa, jota seurasi 0-1-vierastappio Islochille.

Dinamo kontrolloi, mutta murtautuminen ja maalipaikkojen luominen on vaikeaa. Tällaisessa iskussa olevien joukkueiden kohtaamisesta voidaan odottaa hyvin vähämaalista, jolloin tasurin todennäköisyys kasvaa aina karvan päälle 30 prosentin. Vitebskin suosikkiasema jää alle 40 pinnaan. Kun isäntien kannatus huitelee päällä 50 prosentin, on ohipelin paikka selvä kuin pläkki.

============

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

http://www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=fotbal&lang=fi

VALMISTADU TÄYSIN UUDENLAISEEN ELÄMYKSEEN !

Se ei ole salaisuus! Takaamme että elämyksesi ”ei ole tästä maailmasta” joka kerta kun pelaat! Karambalta saat sen kaiken: ISOJA bonuksia, ILMAISIA kylkiäisiä ja KUUMIMMAN valikoiman kasino- ja livekasinopelejä sekä MEGAvoittoiset kolikkopelit, kuten ikiaikainen suosikki Starburst™!

Näin pääset alkuun:
1. Liity Karamba.com
2. Klikkaa tallettaaksesi
3. Lunasta tarjouksesi joka ”ei ole tästä maailmasta”: 20 ilmaiskierrosta rekisteröitymisen yhteydessä + 100% jopa 200 € +100 KIERROSTA

PELAA NYT:

Karamba-potit online

Vedenpitävät takit ja housut

Testaamme mainoksia!

Systeemissä 81 riviä = 8.10e

Harava -1 = 0.90€